Od niego wszystko się zaczyna: nieprzespane noce, czerwone oczy, złe oceny w szkole ;-) Ciekawe strony, webmasterstwo, nowinki z sieci... tutaj rozmawiamy o tym wszystkim!
Hehe ja jak gram to zawsze przechodzę wszystkie poziomy... ale pierwszy raz grałam u kuzynki i wtedy wpadłam ;P i już trzydziesty któryś dzień ciężarna jestem ;P
Wybierasz sobie jakas babke...pozniej podlatuja do Ciebie plemniki, a Ty nie mozesz zadnego do siebie dopuscic...trza je zabijac...a jak jakis wtargnie do Ciebie, to jestes ciezarna tak jak teraz ja i Mili
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
Nie pamietam dokladnie jak to bylo...Ale chyba na maila bedziesz dostawala pewnie jakies wiadomosci od Grzendy, kiedy masz sie zglosic na kontrole, przebieg ciazy itp. a na steonie Grzendy, po zalogowaniu mamy podany dokladny termin porodu :d Aaaa, nooo i musimy jeszcze do porodu zakupic ubranka dla dziecka, dla nas mamusiek...i albo wysylamy do nich sms-a (za 1.22) albo oddajemy im plemniki...Wiec mamuski,sprawdzajmy poczte i dbajmy o nasze malenstwa
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
Ale z nas szczęściary ;P ja mam termin porodu na 17 sierpnia na godzinę 7 coś rano ;P maaaasakra ;P haaa czekam na drugą wizytę żeby poznać płeć dziecka ;P
Grałam w to kiedyś jakoś w wakacjie
potem co jakiś czas wchodziłam aż pewnego pochmurnego bodajrze dnia blokneli mi macice czy coś tam i już w to nie gram
Znudziło mi się