Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
http://wiadomosci.onet.pl/1519117,11,item.html " (...) już długi majowy weekend ma być upalny. Temperatury sięgną nawet 25 stopni C. Zresztą cały maj będzie taki (...) nie zawiedziemy się też na tegorocznym lecie. - Pierwsze ciepłe miesiące tego roku potwierdzają, że będzie bardzo, bardzo gorące."
U was też ciepełko? ;D
Macie już jakieś plany na dłuuugi weekend majowy? Może już na wakacje?
na majowy łikend mam plan ostrych treningów przed szalonym biegiem na kilometr od którego zależy moje świadectwo.
a na wakacje... wszystko okaże się 23 kwietnia kiedy to szanowny konsul da mi wizę bądź nie. jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to może już 6 czerwca będę w samolocie do USA i tam spędzę dzikie wakacje(;
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
na weeked majowy jade do domu ;p z tej gluupiej wawy ;p ;p ;p
a potem, mimo iz studentka ;D, ucze sie do matury z geografii ;D (tak mi sie nudzi na tej ekonomii ze sobie pisze geografie jeszcze raz ;p a co!;p)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Wreszcie mamy jakąś normalną pogodę
Ja miałam w maju jechać na rowerze na Słowację... ale się z ekipą poprztykałam i już wcale nie chcę z nimi nigdzie jechać ale może na kilka dni chociaż wyrwę się w góry
a w wakacje - będę pracować, coby móc potem zrobić prawko
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
Ja majowy weekend spędzę albo w Chorzowie na imprezach, albo z chłopakiem na działce Bardziej prawdobodobna jest pierwsza opcja, ale nie będę rozpaczać, bo miesiąc później spędzę świetny tydzień we Włoszech ;P
Majowy weekend co prawda nad książkami, ale za to potem... Ha! Rejs po Bałtyku Może jakiś wypadzik ze znajomymi nad morze albo nad jezioro, a także rejs na Mazurach. Nie ma to jak aktywny wypoczynek No i imprezy, imprezy, imprezy... Trzeba sobie odbić ostatni rok!
"Najważniejszą rzeczą na świecie jest miłość. Ona kreuje nas i buduje nasz świat. Tak samo jest z Capoeira, jeżeli nie kochamy świata, ludzi, ona nigdy nie zapuści korzeni i nie wyrośnie w nas..." - Joao Pequeno
w weekend majowy niestety nauka do matury:/ latem idę do pracy jeśli mi sie uda coś znaleźć. Ale oczywiście imprezy i wyjazdy będą i to duuuuuuużo. To na domki ze dwa razy wyskocze ze znajomymi to znów pod namioty a w lipcu na tydzień albo dłużej do Paryża:) No a jak dobrze pójdzie to od 27 sierpnia już do szkoły (obym sie dostała), troche krótsze wakacje ale co tam:) i tak fajnie będzie:)