Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
"Piła" to krwawa masakra, a w "Lśnieniu" napięcie jest świetnie stopniowane. W film trzeba się wczuć, a nie oczekiwać krzyku, krwi, bezsensownej bieganiny i końca-kiedy z 5 bohaterów uchowa się 1 ; ]
mimo, iż nie przepadam za tym gatunkiem filmowym, to dla mnie film grozy, to nie to co dzisiaj jest podawane na talerzu dla masowej publiczności ; ]
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
vanessa pisze:"Piła" to krwawa masakra, a w "Lśnieniu" napięcie jest świetnie stopniowane. W film trzeba się wczuć, a nie oczekiwać krzyku, krwi, bezsensownej bieganiny i końca-kiedy z 5 bohaterów uchowa się 1 ; ]
O tak tak... nienawidzę takiego bez sensownego rozlewania krwi.. w filmie musi być napięcie stopniowane, musi mieć taki nastrój żebym się powoli wczuła...
ja to sobie tak marze o nocy z samochodami xD np. Szybcy i Wściekli, Za szybcy za wściekli, Tokyo Drift i do tego mogło by być 2Fast 2Real bądź taki inny japoński film o drifcie tylko zapomniałem tytul ale chyba zaczynał się na litere I