Siemanko

Chciałam Wam opowiedzieć, jak bardzo "ciekawe" rzeczy dzieją się w mojej klasie... i zapytać Was o opinie na ten temat. No więc tak:
Jestem w drugiej klasie gimnazjum . Moja klasa od zawsze była "inna".. ogólnie atmosfera i relacje osobiste między uczniami naszej klasy są BARDZO DOBRE!!
Niestety tylko między uczniami... Chłopaki robią BARDZO RÓZNE rzeczy... np kiedy jest cisza na lekcji ktoś zakwiczy!! jak prawdziwa świnia!! Albo jak mamy jakąś "znienawidzoną" nauczycielkę, to potrafią nawet zmienić głos i krzyknąć z całej siły jakies wyzwisko na nia typu: "Ty KUR*O!!" Nauczycielki na to nic!! Nie ma możliwości, zeby onesię bały tych chłopaków, bo oni sa chudzi drobni i tylko cwaniakują ze jacy to oni nie są... No ale to tez nie ejst tak,, zeby wszystkie nauczycielki nienawidziły naszej klassy. W gruncie rzeczy mówią w swoim gonie, że jesteśmy najsympatyczniejszą klasaą, bo ZAWSZE jest BARDZO BARDZOBARDZO wesoło

, ale są wybryki różne.. i to czy polubimy nauczycielke zalezy od tego jakie ona ma do nas podejscie!! No i jeszcze przykłady zachowań: Wyrywanie drzwi z szatni i wstawianie do sali na lekcje.., ustawianie na lekji kilkupoietrowej wiezy z krzeselek, a potem biora jedno krzeselko z samego dolu i wszystkie sie wala!! jest prze straszny szum!! Nauczycielka nic!! Bo nasza wychowawczyni w ogole jest jakas dziwna..;/ Wyzywaja od najgorszych nieraz.. wucgchodzą w srodku lekcji przez oknoo, a potem ktos podbiega im je otworzyc i wchodza ta sama drogą... biora sobie z domu fajke, rwia w klasie paprotke i, wkladaja do fajki i podpalaja...; ostatnio np. zmowilismy sie ze na 2 godzinach polskiego (z wychow. ) kazdy ma ccos do jedzenia ze soba przyniesc, jedna osoba swiece, druga swiecznik... i sobie jedlismy elegancko sniadanko przy stole na lekcji..

kiedy indziej zrobilismy tak na stolowce szkolnej.,

bardzo przyemnie bylo..

wyrzucalja tez przez okno rozne przybory nauczycielek.. oststnio wzieli wyhowawczyni torebke i ja rzucili do drugiej sali... (wiekszosc zawartosci sie wysypala)

Wydaja nieraz takie smiesne dzwieki ze NIE MOZNA sie powstrzymac od smiechu! nawet nauczycielki nieraz nie wytrzymuja!! O i np. jeszcze podpalaja smieci w koszu... rysuja wszedzie genitalia meskie i teraz jest juz w szkole przyjete ze to jest nasz gif klasowy (herb)

no dzieja sie PRZEROZNE PRZEROZNE rzeczy... zawsze jest bardzo wesolo.. na poczatko mi to przeszkadzalo.. ale teraz w sumi9e i tak nie ma na nich ZADNEGO wplywu(nic z nimi nie robia w szkole!) to juz sie przyzwyczailam ..

i uwazam moja klase za naprawde NAJLEPSZA i NAJZABAWNIEJSZA w szkole calej!! bo nie tylko umiemy robic takie czasem troche chamskie zarty, ale tez fajne.
To teraz napiszcie mi czy Wy tez kiedys spotkaliscie sie az z takim czyms i co sadzicie o tym ..
Pozdrowienia dla wwszystkich czytających