Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
hymm Piqs dal marzenie zwiazane z grami , a mi chodzi o normalne.. (nie takie jak rodzina , zona, mąż , dzieci) tylko marzenie !! takie ot..
ja mam takie...chcialbym pojezdzic na snowboardzie w dopasionych górach...np alpy (btw. nigdy nie jezdzilem na snołbordzie...ale tak tego chce!! i czuje jakbym jeździl od urodzenia...)
a takze ostatnio cos mnie napadlo z zespolem ...zeby należeć do jakiegoś moze vokal moze bassówa...
(wszystko sie wiąże z dużymi kosztami....więc są tylko marzeniami...)
Moim największym marzeniem jest KUPA KASIORY. BO KASA DAJE WSZYSTKO [oprocz zdrowia]. Chciałbym też mieć jakąś moc nadprzerodząną, na przykład móc latać, albo coś w tym stylu
Chcialbym umiec za*** grać na gitarce .. i na desce, jak Tony Hawk. Chcialbym żeby włoski mi szybciej rosły .. chcilbym miec kupe kasiorki ... i tom lubom
A ja chciałbym mieć same dobre ocenki, zajebiście dobrze płatną prace i żeby mi się ułożyło w życiu. A totek swoją drogą. Zawsze o tym myśle na święta, może się kiedyś spełni ...
A ja tam chce skończyć szybciutko te studia które właśnie zaczełam. Potem iśc sobie do barrdzo dobrze płatnej pracy i żyć w ślicznym mieszkanku z człowiekiem którego będę kochać ponad wszystko.
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
A ja??? Hmmmm........... Oczywiście standardzik: duzo kasy, duzy dom, ''TEN'' jedyny, skonczyc dobre szkoly, znalezc dobra prace itp.
A tak poza tym to chyba wczesniej juz gdzies pisalam, chcialabym sie zajac tancem nowoczesnym (funky, hip hop, z elementami akrobatyki, modern itd.) profesjonalnie......Ale to tylko marzenia......
Wiecie co ? Marzeni to taka indywidualna sprawa a wy piszecie "i standardowo...". Nie rozumiem. Jakby marzenia bylyby hm......nie wiem..moda...?
Moim marzeniem jest zalozenie szczesliwej rodziny i wyjazd do USA ( na stale)
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."