Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Skoro omuwiliśmy sprawy gdzie zabrać to teraz omówmy jak się zabrać. Otóż omówmy temat: "Jak zaimponować Dziewczynie" . I chciałbym abysmy kręcili sie w danej sytuacji: "na W-F'ie". Gdyzby mi to bardzo pomogło. Gorąco czekam na wasze propozycje. (hehe chyba się wkręcam )
Hehe, ten temat o ile zrozumiałam miał zapytac czym by tutaj poszapnować przed dziewczyną na wufie .... A może nie popisuj się zbytnio, ale pomóż jej w czymś co jej nei wychodzi Z tego co wiem to jak zaczniesz sie zbytnio popisywać to klapa .... Ale tez nie rób z siebie iditoy na wufie Hehe, a to że sie rozkręcasz to bardzo dobrze =D
no i ja popre koleżanki jak nie będzie jej coś wychodzić to poprostu do niej podejdz i spytaj czy możesz jej pomuc lub odrazu zaczniej jej radzić tyko nie zabardzo bo się przerazi ... a co do twojego ćwiczenia ćwicz najlepiej jak potrafisz lecz nie szpanuj za bardzo... bądz sobą lecz czasami nie sierotą na WF wysmiewana przez reszte klasy ...