Prawo jazdy :P

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
Offik
Prawie autorytet
Re: Prawo jazdy :P

Post autor: Offik »

ja sie uczylem w szkole "zielony listek" na kosciuszki, ale to bylo bardzo dawno temu... teraz szkole prowadzi zona tamtego wlasciciela a on jest egzaminatorem.
spokogosc
Młody rozbrykany

Post autor: spokogosc »

=MiLi= pisze:Ja uczyłam się u Pana Romana Madeja na Piłsudskiego :) ale potem brałam jazdy u Pana Marka Jacyny, On uczył w którejś szkole na Tuwima :)

Pana Madeja znam.... jego żona ma sklep na pl. kościelnym :) . Ale nie wiem czy zdecydował bym się na jego szkołę jazdy. Moja przyszła bratowa chodziła tam na kurs i nie miała najlepszego zdania .Ale osobiście nie wiem jak jest . Może ona była takim zdolnym uczniem i dlatego takie zdanie ma :) .
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

No zgadza sie, mają 3 sklepy na Pl Kościelnym :) Jak nie miałam porównania to uważalam ze byl OK :) tzn jako osoba jest super :) zabawny Facet :) ale jezdzilo mi sie lepiej z Panem Markiem Jacyna :)
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Madzior_lodz
Młody aktywny

Post autor: Madzior_lodz »

a mi najlepiej sie jezdzilo w Delcie hehe :D chodzi o instruktorow :D a najgorzej z Elką Łysiak blee nikomu jej nie zycze ona jest w PZMocie a Madeja nie znam :D
shyduo
Człowiek czynu

Post autor: shyduo »

nie wiem czy wiecie, ale Deltę założyła córka Woty ;) Sporo instruktorów było tu i tam ;)
Madzior_lodz
Młody aktywny

Post autor: Madzior_lodz »

teraz juz wiemy :D :P ja do Delty trafilam przypadkiem :D jezdzilam w 5 szkolach i w Delcie bylo najfajniej :D a w Agrze najmlodszy i najladniejszy instruktor :D hihih :D
IzzY
Młody aktywny

Post autor: IzzY »

Ja obecnie ucze się w AB Mróz. Podoba mi się to, że nie ma problemu z ustalaniem terminów. Chodzę jak mi pasuje :-)
Kocham wszystkich ludzi, ale mam prawo nie wszystkich lubić.
ODPOWIEDZ