Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, ze dla Was jest to bardziej przyjemność psychiczna, a na nas działa to także w pewnym sensie fizycznie (czy tylko ja tak mam??=MiLi= pisze: Tak samo sprawia to przyjemność Im tak jak nam sprawia przyjemność pieszczenie Ich![]()
Petting & Malinka
-
shyduo
- Człowiek czynu
Re: Petting & Malinka
-
Martuśka
- Prawie autorytet
hehe nie tylko na ciebie to działa w sposób fizycznie, każdy chłopak tak reaguje jak dziewczynie sprawia przyjemność no bo na odwrót to raczej normalne ze fizycznie reaguje
a my dziewczyny gdy jesteśmy pieszczone to na pewno jest to doznanie fizyczne i psychiczne bo to nowe doświadczenie i to przyjemne:P gdy to my pieścimy też odczuwamy to psychicznie bo jest to duże przeżycie.
napisałam to w formie "my dziewczyny" bo raczej tak jest... ale nie jestem pewna... na pewno tak jest jeśli o mnie chodzi.
napisałam to w formie "my dziewczyny" bo raczej tak jest... ale nie jestem pewna... na pewno tak jest jeśli o mnie chodzi.
-
=MiLi=
- Wspaniała
Hmm Szydeł a co rozumiesz przez stwierdzenie "przyjemność psychiczna"? Bo jakoś nie skapowałam...shyduo pisze:Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, ze dla Was jest to bardziej przyjemność psychiczna
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
shyduo
- Człowiek czynu
Dobrze zrozumiałaś 
Hmm, no może, skoro tak mówisz ;D
Hmm, no może, skoro tak mówisz ;D