Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Mario Aśka się wcale nie zmieniła ;P a o tym, ze jestem na Teo poinformowała Ją Jej Mama, która gdzies mnie przyuważyła na ulicy że też mnie poznała...
Też bym się napił wódeczki ale właśnie byłem u lekarza i mam chyba podrażnienie woreczka żółciowego....dostałem okropne krople a w poniedziałek idę na USG jamy brzusznej .
spokogosc pisze:Też bym się napił wódeczki ale właśnie byłem u lekarza i mam chyba podrażnienie woreczka żółciowego....dostałem okropne krople a w poniedziałek idę na USG jamy brzusznej :) .
nie martw się... ja mam kamyczki w woreczku żółciowym i już 2 tydzień imprezuje ;d
spokogosc pisze:Też bym się napił wódeczki ale właśnie byłem u lekarza i mam chyba podrażnienie woreczka żółciowego....dostałem okropne krople a w poniedziałek idę na USG jamy brzusznej .
nie martw się... ja mam kamyczki w woreczku żółciowym i już 2 tydzień imprezuje ;d
Problem taki że co nie zjem i czego się nie napije chce mi się wymiotować , pomagają tylko te krople ale też nie na długo . Przez ostatni tydzień wypiłem tyle mięty co przez całe życie .
Głupio mi się zrobiło MiLi po Twojej wypowiedzi. Odebrałam to tak, jakby wszyscy którzy są spoza Łodzi albo nie znają się tak jak Ty, Paweł i inni, nie są tutaj potrzebni... Chociaż może źle zrozumiałam...
Zmęczona, zdołowana, stęskniona... ogólnie jeden wielki DÓŁ...
No coś Ty Gosiaczek Ty jesteś znajoma nie miałam tu na myśli osób z Łodzi, ale osoby, które tu są i tą strefę jakby tworzą... Do tego grona należy masa osób
Z resztą rozmawialiśmy o tym na zlocie... że chcemy naszą strefę... a nie forum bravo i przepychanki.
mnie na zlocie nie bylo... (tak w woli wyjasnienia innym)
a mamy forum bravo?
forum powinno i mam nadzieje, ze jest otwarte na wszystkich i kazdy moze wyrazic tutaj swoje zdanie bez obawy, ze zostanie zjechany za to, że ma własne zdanie.
każdy jest mile widziane i nie ma żadnej ekipy... tym bardziej 'elitarnej' o.O
Taką mam nadzieje....
Ostatnio zmieniony 02.07.2007, 23:08 przez Paweł, łącznie zmieniany 2 razy.