Wazuuuuuuup!

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
Offik
Prawie autorytet
Re: Wazuuuuuuup!

Post autor: Offik »

oj.. przesadzacie,

mili poprostu nie chce tematow pisanych przez napalone 13 latki ktore wlasnie sie zakochaly i pytaja czy warto miec teraz z nim swoj pierwszy raz...

do was (nas) wszystkich ktorzy piszemy madrze mili nic nie ma, i z wielka checia z nami dyskutuje, co zreszta widac:)
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Rany... Wy macie jakieś kompleksy czy co? Co się z Wami dzieje? Gratuluję :zdziwko:

Jeden Offik chyba tylko czyta co piszę a reszta sobie dopowiada :roll:
lol... to zrób sobie własne forum tylko dla znajomych i najlepiej takie, gdzie Ty będziesz decydowała kto może należeć do tej elity a kto nie...
Jeżeli Tobie się nie podoba to co napisałam to sama sobie takie prywatne forum zrób, ja nie zamierzam. Jestem tu już za długo, żeby przejmować się takimi... "radami". To jest forum więc
kazdy moze wyrazic tutaj swoje zdanie bez obawy, ze zostanie zjechany za to, że ma własne zdanie
Taaaak? więc ja właśnie swoje zdanie wyraziłam.
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Blood On The Ground
mroczny karol

Post autor: Blood On The Ground »

Nom.. Y.. tak :] Już interweniuję. W sumie ja jeszcze nie czuję się jak stara ekipa : P Ale chyba wiem o co chodzi. Ostatnio na forum zaczęło się robić 'niezdrowo'. Wieczne kłótnie nie wiadomo po co. Ale może to i dobrze? Coś się dzieje. Tylko faktycznie powinniśmy mieć więcej "poważnych tematów". Ile można odpowiadać na pytania: powiedzieć, zrobić, kupić? to chyba tyle ode mnie...
Żyć to znaczy rodzić się powoli
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

Może i faktem jest że nie które tematy są dziwne i nam wydają sie śmieszne ale widocznie dla niektórych te tematy są bardzo poważne i chcą sie poradzić. To że dla niektórych jakiś temat jest śmieszny a odpowiedz oczywista to nie znaczy że każdy potrafi sobie z czymś tam poradzić. Traktuje forum jak "poradnik" gdzie sama doradzam i mi doradzają oraz miejsce wyrażenia swojego zdania. Może kiedyś było fajnie ale nie pomyśleliście że większość tematów jest już wyczerpana i nie porusza się już ich na forum :oops2: czasem ludzie mają jakiś problem i chcą się poradzić kogoś kto może im pomóc i nie można mówić ze ich problemy sa na poziomie bravo nawet jeśli tak jest. Też jestem nowym użytkownikiem ale wydaje mi sie że wcale nie mam problemów z bravo a moje wypowiedzi sa w miare sensowne.
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

Martuśka pisze:Może kiedyś było fajnie ale nie pomyśleliście że większość tematów jest już wyczerpana i nie porusza się już ich na forum :oops2: czasem ludzie mają jakiś problem i chcą się poradzić kogoś kto może im pomóc i nie można mówić ze ich problemy sa na poziomie bravo nawet jeśli tak jest.
amen.
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Kamilka
Młody rozbrykany

Post autor: Kamilka »

=MiLi= pisze:Rany... Wy macie jakieś kompleksy czy co? Co się z Wami dzieje?
Jeden Offik chyba tylko czyta co piszę a reszta sobie dopowiada :roll:
a może czasami niektóre wypowiedzi mogą zostać inaczej odebrane :?:
Jeżeli Tobie się nie podoba to co napisałam to sama sobie takie prywatne forum zrób, ja nie zamierzam. Jestem tu już za długo, żeby przejmować się takimi... "radami". To jest forum więc
(...)
ja właśnie swoje zdanie wyraziłam.
ja również wyraziłam swoje zdanie, ale ciii bo będzie, że jakąś niezdrową atmosferę wprowadzam :wink:

napisałam jak to zostało odebrane. Ja przynajmniej nigdy bym nie napisała, że forum powinno być tylko dla 'elity'.
Nie chcę się izolować dlatego nie wiem dlaczego miała bym zakładać sobie własne forum. Chcę czytać opinie innych ludzi, nawet jeśli są inne niż moje... I nawet jęsli jakiś problem wydaje się mało istotny, dla kogoś innego może być najważniejszy. także dziękuję Ci za radę ale nie skorzystam :wink:

w 100% popieram Martuśkę.
"To właśnie możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." P. Coelho

:*
=MiLi=
Wspaniała

Źle źle źle... nie chodzi o to, ze traktuje tematy innych osob jak nie wazne czy głupie... tylko chodzi mi o to, ze kiedyś ludzie pisali, bo chcięli się podzielić swoim zdaniem, poradzić itd... byli częścią forum, a teraz niektórzy napiszą kilka postów i myślą, że są ważni i mogą robić wszystko. Albo ktoś napisze jeden temta uzyska odpowiedź i nara... wolałabym żeby jednak na tym forum udzielały się osoby, które mają coś do powiedzienia a nie tylko przyszły rozwiązać problem i spadają.
melOn
Cicha wOda z bąbelkami

Post autor: melOn »

zawsze się znajdą i tacy i tacy...
Blood On The Ground
mroczny karol

Post autor: Blood On The Ground »

Ja powoli przestaję mieć chęć na zakładanie nowych tematów. Są inne niż zwykle, zazwyczaj z jedną lub bez żadnej odpowiedzi. Boicie się nowości czy co? oO
Żyć to znaczy rodzić się powoli
Jessica
Młody rozbrykany

Post autor: Jessica »

=MiLi=, już rozumiem o co ci chodzi, ale jak przeczytałam to pierwszy raz zrozumiałam to tak, jak inni i zrobiło mi się przykro, bo nie czuję się jak 'elita'...
Let's make all dreams come true!
spokogosc
Młody rozbrykany

Post autor: spokogosc »

Właśnie wróciłem z jazd..... zobaczymy jak mi jutro pójdzie :) .
=MiLi=
Wspaniała

Będziemy trzymać kciuki ;)
Offik
Prawie autorytet

o kurde... nastepny kaskader w lodzi sie pojawi :twisted: :twisted:

ale na pewno pojdzie ci dobrze. ja tez trymam kciuki i do zobaczenia gdzies na trasie
GoSiAcZeK
Szalony pismak

Post autor: GoSiAcZeK »

Powiedzcie, czy to - klik jest dobry prezent dla chłopaka, który kocha piłkę nożną i właściwie wszystko co z nią związane? Bo cholera jasna, mój chłopak ma urodziny, kupiłam mu tą książkę jako jeden z prezentów i nie wiem, czy to dobrze, że uległam naszej wspólnej przyjaciółce... pomóżcie...
13.02.2005 r.

A. ;**
Martuśka
Prawie autorytet

Post autor: Martuśka »

szczerze to nie wiem czy mu sie to spodoba bo nie znam tego Pana :P ale jeśli to piłkarz a twój chłopak lubi piłę nożną to myśle ze mu sie spodoba... a no i oczywiście jeśli lubi czytać:)
shyduo
Człowiek czynu

Post autor: shyduo »

Ten pan to jeden z dwóch najsłynniejszych piłkarzy wszechczasów więc jeżeli jest prawdziwym fanem piłki nożnej i poza tym lubi czytać to prezent jest jak najbardziej trafiony ;)

(Jak bym dostał kiedyś taką o Colin'ie McRay lub Carlos'ie Sainz'u to bardzo bym był zadowolony :mrgreen: )
spokogosc
Młody rozbrykany

Chciałem wszech i wobec ogłosić że w Łódzkim "WORD" da się zdać za 1 razem <jupi> .

P.S. Wie ktoś ile kosztuje teraz odbiór prawa jazdy :) ?
Offik
Prawie autorytet

spokogosc pisze:
P.S. Wie ktoś ile kosztuje teraz odbiór prawa jazdy :) ?
coś koło 80 zł
Madzior_lodz
Młody aktywny

Post autor: Madzior_lodz »

wow gratuluje :D 72 zl :D albo 76 nie pamietam dokladnie :)

tutaj sobie mozesz spr czy masz juz do odbioru prawko :) https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
spokogosc
Młody rozbrykany

Madzior_lodz pisze:wow gratuluje :D 72 zl :D albo 76 nie pamietam dokladnie :)

tutaj sobie mozesz spr czy masz juz do odbioru prawko :) https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx

Stronę znam :) . Myślę że tak w przyszły piątek już może będzie :) .
ODPOWIEDZ