Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Moi mili, dosyć tego obijania się! Proszę chwytać za kredki, farby, glinę, aparaty, pióra i klawiaturę!
Strefa pokazuje, że ma twórczych użytkowników ; )!
To szansa na pokazanie swoich talentów, skorzystajcie z niej. Może ktoś to zauważy? Promować się kochani, promować ; ]
Enjoy!
Ostatnio zmieniony 28.04.2007, 00:49 przez Blood On The Ground, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja moze poprostu wrzuce Wam kilka moim amatorskich 'prac'... i oceniajcie sami
grafika:
Moje Logo Projekt 1 - Projekt mojego portfolio, ktore oczywiscie nie skonczylem :] Projekt 2 - Projekt drugiego portfolio
fotografia:
The House - opuszczony dom w stanie Wiscounsin Photo 1 - Ten kawalek metalu jest mniejszy od ludzkiej dloni Photo 2 Photo 3 - a to moj glowny projekt zainteresowan
No i jeszcze do tego wszystkiego dochodzi koszykowka
a to 2 zdjecia wykonane przez mojego brata i tate (ktore bardzi mi sie podobaja): foto3 foto4
jednak fotografia to nie jest to czym sie interesuje. Wole poezje
Dmuchane laleczki
Poustawiane blond czupryną
W stronę naiwności
Karmią się wzajem
Czekoladkami próżności
„tylko dwie kalorie”.
W pogoni za modą róż
I trendy na
Silikonowe mózgi
Szpilkami za 50euro
Wdeptują skromność
W betonowe pokolenia lat ’80.
- Przyszłość w pustych rękach
Nowego pokolenia.
Z ustami pełnymi
Mojego języka
Zapewnia ją,
Że kocha.
Rękoma zajętymi
Tuląc mnie,
Szepcze jej
„Jedyna”.
Oddał mi swoje spojrzenia,
Zostawiając ją z pustymi słowami.
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
MysterY to jak już się pochwaliłeś to koniecznie musisz coś nam pokazać czekamy
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
dzisiejsza piękna pogoda zachęciła mnie do robienia fotek. Oto efekty:
(zdjęcia nie są profesjonalne, bo do tego mi jeszcze daleko, ale zimowa aura ujęta )
A i przy okazji zobaczycie w jak pięknej okolicy mieszkam
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Te drzewa są ekstra:D wow u mnie takich nie było, nie te mrozy:P okazuje sie, że ja chyba nie mam zdolności w niczym:P albo po prostu jeszcze talentu nie odkryłam:P