Chciałbym się dowiedzieć, jakie są wasze ulubione klipy?? ja widziałem masę klipów w swoim zyciu i przypomnieć sobie wszystkiego naraz się nie da. W tym momencie do głowy mi przychodzi:
Marilyn Manson -- The Nobodies
Alien Ant Farm -- The smooth criminal
2pac -- changes, dear mama.
Oto moje typy:
Tatu - Nas ne dogonyat.
Las Ketchup - Asereje (The Ketchup song) (Spanish version)
Las Ketchup - Asereje (The Ketchup song) (English&Spanish version)
Tiziano Ferro - Perdono
Shakira - Wharenever (Parody) [jeżeli ktoś chce mogę podesłać naprawde świetny ]
Napoczątek cześć... a teraz lista moich ulubionych klipków:
Metallica - Unforgiven II
Korn - Clown, Shoots and ladders, ADIDAS, Freak on a leash, Make me bad, Here to stay, Thoughtless
Adema - Givin in [efekt psuje jedynie obecność panów Joe i Chestera ze slinkin palka :]
Videodrone - Ty Jonathan Down
Limp Bizkit - Break Stuff, Faith, Boiler
wHITE
życie nieprawdziwemu metalowi - Trevor Dunn, mr. Bungle
Jest taki zespół ..... Cradle of Filth
i ma taki teledysk ..... From The Cradle t Enslave
Malo kto widizial .. ale jest swietny .. normalnie zwymiotowac mozna przy ogladaniu :/
stosunkowo nie dawno do gustu przypadl mi teledysk Eminema "Cleanin Out My Closet" ....
jest swietny i w przeciwienstwie do znacznej wiekszosci innych obecnie popularnych teledyskow opowiada jakas konkretna, a nawet przejmujaca historie ....
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Chociaz slucham hip-hopu to powiem ze teledyski ktore uwazam za najlepsze sa to teledyski KORNa a mianowicie "Freak on a leash","Make me bad","Somebody someone","Falling away from me","thoughtless", wsicko chyba juz
'Chociaż' slucha hh .. to chyba powinno wyjasnic, ze slucha hh, ALE najlepsze teleydski to NIE teledyski hyp hopofe .. a co do KoRna, mówiłem jush, że podoba mi sie ich strsza muza i teledyski do poprzeniej płyty som wypasione .. a taki np teledysk do "Thoughtless" to w/g mnie kicz .. (gosciu na koncu sobie wymiotuje . bezsens)
hmm...ja bardzo lubię Nickelback - Someday i Stacie Orrico - More to life... Ale to chyba bardziej temu że mam sentyment do tych piosenek niż sam klipik
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho