Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
w sumie ja sie nie martwie, zawsze mogę w hotelu pomieszkać ale nie chce bo teraz tyle fajnych mieszkań jest i to w centrum a za pół roku (bo moze wtedy bym już znalazła lokatorów na moim kierunku) to d..a :/ a ten mój hotel to na jakimś odludziu i bede musiała sie autobusami tłuc do szkoły codziennie jakieś 20 min :/
Hej hej wróciłam aaaajć, jak ja kocham Dmosin i Buraczynki moje kochane znowu Buraki były razem Wczoraj Bastek po mnie przyjechał strasznie się za Nim stęskniłam już i poszliśmy na 22 na Harrego
od 2 dni cala soba rozpaczam, smutek wzera mi sie w serce i czuje sie nikomu niepotrzebna. zawsze balam sie samotnosci i znow wkroczyla ona w moje zycie nie nawidze jak wchodzi znienacka i nawet nie wytrze butow, brudzi...heh nie myslalam, ze mozna raptem po necalych 2 miesiacach czuc tesknote do slodkiego zapachu jego ciala, tesknote za jego wyglupami, nawet pouczaniem mnie, juz nie wspomne o tych silnych dloniach w ktorych sie zakochalam i ustach zawsze usmiechnietych... szkoda tych szczesliwych chwil...
nienawidze rozstan zle mi
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
A nie da się już nic z tym zrobić? może są jeszcze jakieś szanse, co? czy to już takie nieodwołalne rozstanie?
A my dziś kupiliśmy sporo rzeczy do dekoracji sali, kieliszki, księgę gości... i dvd a wczoraj kupiliśmy głośniczki, 5 głośniczków i subwoofer (tak to się pisze?) i Bastek teraz siedzi i sie tym bawi jak małe dziecko
Virgin pamietaj, zawsze jesteśmy z Tobą! Słuchaj nie pierwszy twój facet i nie ostatni Jak się spotkamy to Cię przytulę na otarcie łez jak będzie trzeba kk?
*MysterY* pisze:Virgin pamietaj, zawsze jesteśmy z Tobą! Słuchaj nie pierwszy twój facet i nie ostatni Jak się spotkamy to Cię przytulę na otarcie łez jak będzie trzeba kk?
dziekuje :*
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night