Siemka
Znacie może jakieś środki na lepszą koncentracje ?? Jeśli znacie takie produkty to moglibyście wypisać w przybliżeniu ich negatywne skutki(o ile takowe są)
pozdro
Koncentracja
-
- pogromca twarożków
Re: Koncentracja
lecytyna.
skutków ubocznych nie znam. dostępna w aptekach bez recepty.
skutków ubocznych nie znam. dostępna w aptekach bez recepty.
-
- Młody aktywny
Najlepej zapytaj o to w aptece. Na miejscu dowiesz się wszystkiego. Te panie naprawdę ciężko pracują na studiach żeby to wiedzieć Myślę że daleko do apteki nie masz i wątpię żeby na forum ktoś dał Ci tak rzetelną odpowiedź jaka dostaniesz w aptece.
Everytime I look around I see People don't care about you and me Take a look inside your heart You see The human are not the same But you are just like me
-
- Młody aktywny
hmm
tak tak.
zgadzam sie..
farmaceuta Ci doradzi co w jakich ilościach najlepiej ( chociaz to pisze na pudelku)
jakie sa skutki uboczne ( to tez)
no i czy mozna podawac w tym wieku.. moze byc przeznaczony np dla osob sraszych to jest wykluczone.
Ale właśnie lecytyna ponoc dobra. ; D.
tak tak.
zgadzam sie..
farmaceuta Ci doradzi co w jakich ilościach najlepiej ( chociaz to pisze na pudelku)
jakie sa skutki uboczne ( to tez)
no i czy mozna podawac w tym wieku.. moze byc przeznaczony np dla osob sraszych to jest wykluczone.
Ale właśnie lecytyna ponoc dobra. ; D.
Nie bać się, nie dać się i zwwyciężyć.
-
- Młody rozbrykany
Bilomag, RedPuls no i Zdrovit ma coś na pamięc i koncetrację... może być jeszcze Sesja ;p
a tak szczerze mówiąc to wszystko zależy od:
a) Twojego organizmu
b) Twojej podświadomości... jeśli wmówisz sobie, że to działa to rzeczywiście zadziała
a tak szczerze mówiąc to wszystko zależy od:
a) Twojego organizmu
b) Twojej podświadomości... jeśli wmówisz sobie, że to działa to rzeczywiście zadziała
"To właśnie możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." P. Coelho
:*
:*
-
- Tuningowiec
a kawa nie wzmacnia koncentracji? Bo u mnie wzmacnia i polepsza wydajnosc
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
- Młody aktywny
i jest używką...
Wg mnie większość tych środków (Sesja etc) to Placebo. Bo od samego ich spożywania jeszcze nikomu się sesji zdać nie udało
Wg mnie większość tych środków (Sesja etc) to Placebo. Bo od samego ich spożywania jeszcze nikomu się sesji zdać nie udało
Everytime I look around I see People don't care about you and me Take a look inside your heart You see The human are not the same But you are just like me
-
- Prawie autorytet
hehe aż mi sie przypomniała historia gdy dziewczyna chodziła pod pomnik przed egzaminem i wierzyła ze zda cała sesje i oczywiście nie zdała bo sie nie uczyła tylko wierzyła w moc pomnika:P ja nie wierze w te środki wszystkie, zeby sie skoncentrować mi wystarczy odpowiednia muzyka i żadnych krzyków i gadania nad uchem no i musze być w miarę wypoczęta
-
- Młody aktywny
od razu tabletki ? ; p
nie lepiej poćwiczyć koncentrację "domowymi sposobami"
nie lepiej poćwiczyć koncentrację "domowymi sposobami"