Dzisiejszy świat i Polska to wiele kontrowersji i pytań. W tym forum poruszamy wszystkie problemy polityczne, gospodarczo-społeczne i kulturalno-religijne świata. Tu możecie pisać co Wam się nie podoba w dzisiejszym systemie, który kraj będzie nowym supermocarstwem i który polityk jest skorumpowany (-;
Wielu dzisiejszych 20- i 30-latków nie wyobrażało sobie kiedyś sobotniego przedpołudnia bez tego programu. "Pora <5-10-15> była święta" - opowiadają dawni fani. Po 24 latach z anteny TVP 1 znika jeden z najbardziej znanych polskich programów dla dzieci i młodzieży..."
Normalnie a buuuu...
Jak oni tak mogą?
Pamiętacie w ogole ten program?
Jakie inne tego typu programy oglądaliście jak byliście mali?
Na czym się wychowaliście?
raptem kilka odcinków może się w życiu obejrzało...
za to pamiętam, że był jakiś program na TVNie kiedyś.. hasło było coś w stylu 'i-ha-ha' ;p nazwy w ogóle już nie kojarze ale wiem, że oglądałam to kiedyś
"To właśnie możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..." P. Coelho
"5-10-15" wcale nie oglądałam tego ale pamiętam że coś takiego jest ( a raczej była pewna że to już nie leci ) nie pamiętam żadnego programu jedynie przed wieczorynką leciało coś takiego jak "Zulu-Gula", nie wiem co tam dokładnie było ale lubiłam to oglądać a moja sis mówiła na to Gulon
O matko! Nie znosiłam Zulu Guli! Ble~!
5-10-15 owszem
Tik tak
Kulfon i Monika
Domowe Przedszkole
Zresztą oglądałam wszystko co było dla dzieci... bo ja przecież nie miałam dostępu do programów typowo dziecięcych, więc wykorzystywałam tv polską i czekałam... na odpowiednią godzinę zgadza się że to był czas święty A potem w wakacje jazda na Commodore 64 i na Amidze Jaguary i Robbo
Everytime I look around I see People don't care about you and me Take a look inside your heart You see The human are not the same But you are just like me
wszystko tylko nie 5-10-15 tak samo zabrali mi Zulugule, domowe przedszkole, Yatamana i Cubase czy jakos tak. Teraz maja nowsze bajki typu Power Rangers gdzies tam, Sonic itp A gdzie Gumisie?
Oj Gumisie można zobaczyć co niedzielę w dobranocce na tvp1
Jeszcze w tym roku widziałam.
Everytime I look around I see People don't care about you and me Take a look inside your heart You see The human are not the same But you are just like me
Nooo pogięło ich.. w sumie bym nie wiedziała, ale jak do pracy wstawaliśmy i włączaliśmy TV to się natknęliśmy wcześniej leciał Gigi La trotola tzn Gigi białe majteczki
A potem chyba cały dzień na Polonii 1 lecą reklamy w stylu Mango
pamietam jak bylem maluuutki i chodziłem do przedszkola to wstawalem wczesnie rano, bo rodzice szykowali sie do pracy i pozniej zaprowadzali mnie do przedszkola. W tym czasie na jakims kanale ogladalem bajki (pamietam, ze była taka o delfinie chyba ;D ), a na pewno było to przed 7 rano...
Tak naprawdę to chyba nie ma czego żałować. Zdejmą, bedzie inny, nowy może lepszy, dla nowego pokolenia to będzie kojarzyło się z dzieciństwem.
Ja rano zawsze oglądałam "Domowe przedszkole". Pamiętam, że była tam pani, która lepiła fajne zwierzaki i ludziki z plasteliny, a opowiadanym historyjkom towarzyszyły tylko takie proste rysunki, a nie animacje Ale wtedy to było bardzo fajne
Klasycznie lubiłam tez "Smurfy", "Gumisie", a nigdy nie chciałam ogląda "Koralgola" i "Baltazara Gąbki".
Co do "5, 10, 15" to jeszcze chyba w ferie widziałam kilka odcinków
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.