Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
3666 hmm ciężko opisać. Włosy długie i mocno rozjaśniane, czyli tak jak mam. Pocieniowane i mniej więcej na wysokości ucha wychodzące spod wycieniowanych włosów takie jakby pacnięcia ciemnego fioletu i czerni, na długość około 7cm, a dalej znów blond. Z opisu może niezbyt ciekawie, ale na fotce są boskie
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
3663 a ja idem w piątek do fryzjera właśnie farbować włoski będę mieć coś w tym stylu tylko fryzurka trochę inna ;p dam zdjęcia jak wrócę, o ile będę zadowolona z efektu
ddorota weekend dobra rzecz dla niektórych dzień wolny od pracy itp. ale Tobie to życzę zeby szybko ten weekend nadszedł.... Ktoś pewnie się za Tobą nieźle stęsknił
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
3652
burza była super:) dziś też moze być
wróciłam z zakupów i stwierdzam ze strasznie gorąco dziś jest:)
zaraz idę włosy malować, aż się boje co to wyjdzie bo sama nie malowałam sobie nigdy włosów a muszę dziś bo jutro imprezka
3651 Ludziki dzięki za wsparcie KTOSIEK właśnie wypływa promem z Norwegii a ja zapalenie płuc mam ale spoko dam rade dobrej nocki wszystkim nie wiem jak u Was ale u mnie znowu zbiera sie na burze a ja nie lubię burzy jak jestem sama w domu ale wszystko będzie git pozdrawiam
3650 rodzice mnie właśnie zwymyślali no dobra, może pomysł, żeby teraz iść lasem na zamek 10 km stąd nie był inteligentny, ale żeby aż tak... (ale ja i tak tam pójdę... w sobotę... niech się nazywa, że to impreza )
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"