Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
3628
ojojoj ale zmęczona jestem, jak imprezka może wymęczyć:D z moimi czubkami to są super imprezy ale ta przeszła wszystkie mam dobrego humorka
Właśnie Mili musimy wiedzieć co chcecie zamiast kwiatów
mojej kumpeli siostra i jej (już) mąż chcieli tez maskotki i jak dostali to wszystkie zostawili bo szkoda im było oddać do domu dziecka i ich dzidzia będzie je miała wiadomo ze nie było ich aż tak dużo bo większość i tak dawała kwiaty:)
słyszałam tez o tym że para młoda chciała zeszyty do szkoły, zamiast kwiatów oczywiście, dla dzieci z domów dziecka:)
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
3615 a ja już naprawiłam kompa (ściągnął mi się program niszczący dane z komputera, ale juz jest oki)
a u mnie dziś było tak zimno,że czułam się tak jakby był październik:(
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
ja tam trochę się już stęskniłam za szkołą i za klasą moją najcudowniejszą co prawda przeraża mnie trochę to, że od początku nas będą na pewno maturą straszyć, ale co tam może przeżyję
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
3609
też chce do szkoły a tu dopiero 6.10 zaczynam :/
a ja mam nową klawiaturę i nawet sama ją zainstalowałam i wszystko sama zrobiłam:P ahhh te moje zdolności