Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
3569
sprawdziłam moje połączenie do Łodzi i niestety nie mam dobrego połączenia nie mam powrotu z Łodzi... bardzo żałuje ze nie będę mogła być na Waszym ślubie Mili
od 15 września mam co tydzień wesela i będe już od czwartku pomagała... w sumie to nawet dobrze bo sobie zarobie kaskę a teraz jest mi potrzebna...
3566 czemu rok temu zostałam ukarana taką klasą?? czemu ci ludzie nie zmienili się przez wakacje?? ahhh..
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
aguśka pisze:3566 czemu rok temu zostałam ukarana taką klasą?? czemu ci ludzie nie zmienili się przez wakacje?? ahhh..
3564 Witaj w klubie... moja klasa z dnia na dzień się bardziej nienawidzi. Podzieliła się na dwa obozy, a ja w sumie stoję pomiędzy... a najgorsze jest to, że z tym już nie da się nic zrobić, bo tego co zostało powiedziane, zrobione itd. nikt nikomu nie zapomni i niestety już nie ma możliwości dogadania się...
aguśka pisze:3566 czemu rok temu zostałam ukarana taką klasą?? czemu ci ludzie nie zmienili się przez wakacje?? ahhh..
3564 Witaj w klubie... moja klasa z dnia na dzień się bardziej nienawidzi. Podzieliła się na dwa obozy, a ja w sumie stoję pomiędzy... a najgorsze jest to, że z tym już nie da się nic zrobić, bo tego co zostało powiedziane, zrobione itd. nikt nikomu nie zapomni i niestety już nie ma możliwości dogadania się...
u mnie to samo...nie idzie się z nikim dogadać porobiły się grupy, oczywiście ja do żadnej nie należę(bo nie piję, nie palę i nie ćpam..) a w ubiegłum roku jeździli po mnie tylko dla tego, że byłam trochę lepsza w nauce niż oni... to przykre... GoSiAcZeK, współczuje, bo rozumie;(
3561
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
3558 Widzę, że jest ktoś kto rozumie moją sytuację, dzięki Aguśka niestety nie mam na to wszystko wpływu, więc pozostaje mi odciąć się od tego wszystkiego i zająć się sobą nie interesując się innymi.
3556
oj zimno, zmarzłam jak byłam w sklepie z mamą... dziś jakiś cham mnie o 9 rano obudził, zachciało mu sie dzwonić do drzwi, nie otworzyłam mu oczywiście, nigdy nie otwieram :P