Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
widziałam chyba wszystkie odcinka:) uwielbiam te ich teksty a najbardziej: ja pierdziu, pedałko, dziedów... moja mama nawet mówi :ja pierdziu" , spodobało sie jej Czesio wymiata :D
Na początku mój brat strasznie szalał za tym serialem i namawiał mnie żebym kiedyś obejżała. Potem zobaczyłam w tv, ale jakoś nie zainteresowało mnie to wcale... ale jak obejżałam kawałek w internecie to od razu polubiłam. Widziałam wszystkie odcinki, oprócz tego "Za kulisami"- bo obejżałam kawałek i mi się nie podobał.
Szkoda, że nowsze odcinki są już troszkę naciągane, nie tak fajne jak początkowe.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
co do wykopków to podoba mi się jak anusiak do pani frau 'moja droga tak nie będziemy rozmawiać' ;d
a jeszcze moim ulubionymi odcinkami są: pranie mózgów [jak czesio wchodzi ze sztandarem szkoły;d] i miś przekliniak ;d
podoba mi sie "Pszypadek Czesia" jak Czesio wjeżdża na tomografię i mówi:" Ale fajnie, jak w trumience" i ten wcześniejszy tekst co pisałam o Czesławie "wykopki" są fajne jak Czesio zbiera kartofle i jeden dla Czesia a jedne do koszyka
a Czesio śpiewa chyba w tym " totalna kontrola" czy jakoś tak, wiem ze tam ta dyrektorka była dziwna i te głośniki i tam Czesio śpiewa
a świetny jest odcinek Muzeum Boże jak on do P.Frał ona się go pyta Czesio co ty znów wyprawiasz a on "Jestem rycerzem smukła dziewico" a później do jakiegoś Szczura big mówi o ''misio'' ":)
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"