Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Może bajka troszkę denna, ale obejrzałam prawie wszystkie odcinki:) Czesio wymiata i ich teksty:) ale moim zdaniem odcinki są co raz gorsze
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Justyśka pisze:Może bajka troszkę denna, ale obejrzałam prawie wszystkie odcinki:) Czesio wymiata i ich teksty:) ale moim zdaniem odcinki są co raz gorsze
Nie jest denny. Trzeba go po prostu rozumieć.
A odcinki są cały czas na stałym, dobrym poziomie. Ostatnio odcinek z krematorium.
Jeden z lepszych animowanych seriali w Polsce. Mam wszystkie serie, które wyszły na DVD.
A Czesiowi podkłada głos kolega siostry mojego eks xD
Jakoś nie moge się wkręcic, ale tak ze dwa razy cos tam widziałem i stwierdzam, że może być fajny. musze kiedyś obejrzeć kilka odcinków. Ostatnio nawet w Tygrysie (klubie studenckim Łodzkiego Uni) dzień dobry było wplatane w muzykę :p