A teraz wrócmy do topicu... a powrócę tylko jednym zdaniem - KOCHAM MOJĄ NAJUKOCHAŃSZĄ, MOJEGO ANIOŁKA, MOJĄ KSIĘŻNICZKĘ, MOJĄ NIMFĘ, WENUS! KOCHAM, KOCHAM I JESZCZE RAZ - KOCHAM

Chce wyrazac swoje poparcie dla opozycji, na ukrainie ??devitto pisze: szaliczka, długiego (2 metry) w kolorze pomarańczu...
Możemy się tylko domyślać, ale ja bym miał obawy o swoją dziewczynę, że inny może zrobić coś co nam nawet do głowy nie przyjdzie, potem się okaże że dziewczyna mnie zostawiła bo koleś miał lepsze pomysły.Piqs - X pisze:Zastanowmy sie : co zrobilibysmy na miejscu chlopaka dziewczyny, ktorej inny chlopak mowi ze ja kocha izostawia kwiaty ??? ...
Tylko widzisz, problem jest w tym ze zakochany czlowiek, nie mysli racjonalnie.Byczek pisze:Nie chce Cie odciagnac od Twoich pomyslow, bron Boze, chce tylko abys nabral troszke dystansu do zycia
Byczek, a może to nie pewność siebie tylko poprostu zaufanie do drugiej osoby??Byczek pisze:czuje sie za bardzo pewny siebie, ze Ona go tak bardzo kocha ze chocby nie wiem co i tak go nie zostawi