A lektora też miałem luzik... Stefan z M jak Miłośc... fajny koleś

Nom, już po! Niemieckim zakończyłem!

Teraz tylko oczekiwanie na wyniki...

uhuhu... gratulacje... przyszly lekarz?JaQb pisze:Rozezerzona Biologia 97%
-||- Chemia 92%
-||- Fizyka 89%
j. polski zwykły 74%
j. niemiecki zwykły 66%
nie skomentuje.stefan pisze:jak to poszła nowa matura.
Pozdrawiamy ElblągSkaTe_GirL pisze:nie skomentuje.stefan pisze:jak to poszła nowa matura.
Dajcie sobie siana.
Wszyscy sie podniecaja bo w jakiejs szkole nie poszlo.
Napisze to dosc wyrazie. . .Phantom pisze:Pozdrawiamy Elbląg:>
ey, ja zdałem maturę. w mojej szkole nie zdało jej jakieś 5% uczniów, może mniej. nie wiem, nie orientowałem się.nie skomentuje.
Dajcie sobie siana.
Wszyscy sie podniecaja bo w jakiejs szkole nie poszlo.
Ludzie wezcie patrzecie na siebie!
Jak to latwo oceniac innych, prawda?
ja też nie mam :Pwcale nie mam bulwersa ; -p
Na ey to bimbaj staje na dzyn dzyn rusza. . .stefan pisze:ey
stefan pisze:ja zdałem maturę.
stefan, co rozumiesz przez okreslenie "cala szkola"? To bylo 7 uczniow! 7! A ludzie czytajac slowa "cala szkola" mysla se o nie wiadomo jakiej liczbie osob. Czasem, zastanow sie co piszesz. Pozatym "ewenement"? Sorry wypraszam sobie. Nie znasz owej szkoly.Nie wiesz jaki jest tam poziom.Nie nasz nauczycieli a tym bardziej tej 7 uczniow.stefan pisze:wybacz, ale jak cała szkoła oblewa to to już jest ewenement a nie zwykłe "nie poszło". to jest porażka organów nauczania, systemu, uczniów lub mieszanki tych trzech czynników.
nie? Ciekawe. . .stefan pisze:poza tym, czy ja kogoś oceniam? podałem link do artykułu a Ty pojechałaś po mnie jakbym wyśmiał grupę niepełnosprawnych dzieci.
proszę. wskaż mi, w którym miejscu kogoś osądziłem podając linka albo gdzie nazwałem kogoś idiotą. może mam jakieś obcięte forum? nie wrzucaj mi rzeczy, których nie napisałem, dobrze?!Tez Cie nie znam i nazwe Cie teraz skonczonym idiota i co? Nazwe Cie tak bezpodstawnie bez sensu. . .
bardzo ciekawe. czytaj uważniej.nie? Ciekawe. . .
powiedz mi w takim razie - jaka szkoła doprowadza do matury 7 uczniów? co to za placówka? co to za poziom? takie rzeczy regulują ustawy, uczniowie mają wiedzieć to, to i to! inaczej nauczycielką mogłaby być pani Jadzia z warzywnego i też by było!Sorry wypraszam sobie. Nie znasz owej szkoly.Nie wiesz jaki jest tam poziom.Nie nasz nauczycieli a tym bardziej tej 7 uczniow.
odbijam. ani nikogo nie obraziłem ani o nikim nie pisałem że jest skończonym idiotą. przemyślałem swoje słowa i nie działałem w afekcie. radzę to samo.Czasem, zastanow sie co piszesz.
heheh nie bede sie z Toba o to spierac.Nic o tej szkole nie wiesz ani o tym co w niej mialo miejsce.Wiec i tak nie zrozumiesz. Mysl se co chcesz . . .powiedz mi w takim razie - jaka szkoła doprowadza do matury 7 uczniów? co to za placówka? co to za poziom? takie rzeczy regulują ustawy, uczniowie mają wiedzieć to, to i to! inaczej nauczycielką mogłaby być pani Jadzia z warzywnego i też by było!
Ani ja. To, ze uzylam slow "skonczony idiota" to byl tylko przyklad.odbijam. ani nikogo nie obraziłem ani o nikim nie pisałem że jest skończonym idiotą. przemyślałem swoje słowa i nie działałem w afekcie. radzę to samo.