Wazuuuuuuup!

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
Martuśka
Prawie autorytet

Re: Wazuuuuuuup!

Post autor: Martuśka »

Żeby nie reagować tak jak Mili nie oglądam meczy:P ja nie mam do tego nerwów:P podobnych wrażeń dostarcza mi moja grupa ze studiów. Co ja mam za idiotów w grupie to sie nie mieści w głowie :o koleżanka chciała materiały z psychologii poznawczej (nawet nie ma takiego przedmiotu) a w tym semestrze mamy psychologie osobowości i rozwoju lol ona nawet nie wie z jakiego dokładnie przedmiotu ma egzamin... :zdziwko:

myśl, myśl, myśl - staram sie....
czarownica333
Szalony pismak

Post autor: czarownica333 »

dzień dobry! :)

wróciłam :) ręce mam jak po jakiejś wojnie atomowej, a nie cywilizowanych zbiorach, ale generalnie zadowolona jestem :) niezła szkoła życia na tych truskawkach :D

fajnie się ten czwartkowy mecz oglądało w towarzystwie Austriaków ;p
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
Centi66691
Człowiek czynu

Post autor: Centi66691 »

Opowiadaj jak było :D ?:P
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
Martuśka
Prawie autorytet

Witamy :) podziwiam, że przeżyłaś, i ze jesteś zadowolona:)

no właśnie jak było? opowiadaj:P
czarownica333
Szalony pismak

Post autor: czarownica333 »

hah! przeżycie tam nie było wbrew pozorom bardzo trudne :D fizycznie praca nie jest lekka, ale po 3 dniach się człowiek przyzwyczaja do wszystkiego - do wstawania przed 4 rano, do zginania się, chodzenia na kolanach, rano ogromnej rosy, a w południe strasznego upału - i nie jest to wszystko żadnym problemem :) trudniej było psychicznie. Sporym szokiem było dla mnie zetknięcie z "niewykwalifikowanymi robolami", którzy nie utrzymają rąk przy sobie, nie powiedzą zdania, żeby w nim z 5 razy nie zakląć, piją non stop no i w ogóle tacy jacyś prymitywni są. Ale ich też trzeba było znieść i była to spora lekcja tolerancji :D tak samo jak zetknięcie z kompletnie odmienną kulturą i mentalnością Rumunów, którzy z nami pracowali... Mieszanka społeczna była tam niesamowita, łącznie z trzema kryminalistkami, które poznały się w więzieniu :D jedna z nich zamordowała swojego męża ;p ale one właśnie były chyba jednymi z bardziej sympatycznych ludzi :D

Ale jak przed wyjazdem bałam się kilku rzeczy, którymi się będę zajmować w najbliższej przyszłości, tak teraz wydaje mi się, że wcale to nie będzie takie niemożliwe :D dodatkowo opaliłam się i schudłam :D same korzyści z takiego wyjazdu :D jeśli będę mieć możliwość, to za rok chciałabym tam wrócić :D
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
Martuśka
Prawie autorytet

wstawać przed 4 rano? :zdziwko: o nie to nie dal mnie:P

kiedy kończy sie Euro? bo ja mam już dosyć, kolejną niedziele nie lecą moje seriale :evil: głupi Polsat i Euro wrrr....
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Martuśka, nie przesadzaj z tymi serialami ;p a finał jest dopiero 29 czerwca ;p tyle, że w miedzyczasie beda male przerwy
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Martuśka
Prawie autorytet

nie przesadzam, po prostu to jedyne co oglądam w tv i na prawdę chciałabym je już obejrzeć... z reszto i tak telewizja publiczna powinna pokazywać te mecze a nie Polsat...
do 29 to jakoś wytrzymam chociaż i tak przeraża mnie ta myśl...
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

A na wakacjach i tak nie ma nowych odcinkow :twisted: :twisted: :twisted:
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Martuśka
Prawie autorytet

CIS Zagadki kryminalne i "Kości" nie należą do tych seriali gdzie je powtarzają w wakacje:P

moja kumpela z liceum sie hajtnęła, normalnie mnie zaskoczyła:P
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

łiiii ;D wlasnie zaczynam wakacje :D;D w koncu w koncu w koncu ;D po roku na dwoch kierunkach mam wszystkiego dosc ;p chce lezec i nic nie robic ;d;p juz w nocy jade do Wladyslawowa ;) mam nadzieje ze jak pojawie sie pon-wt na forum to Mili bedzie juz mama :D buziaki ;*
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Centi66691
Człowiek czynu

Heh ja mam już wakacje ale haruję w cukierni jeszcze 2 nocki i weekend no i następny tydzień :) i koniec mam taką nadzieje xD

Czarownica to fajne towarzycho miałaś :D heh
Martuśka
Prawie autorytet

Zazdroszcze wakacji... jutro mam egzamin i 1 lipca też;/ nie wiem tylko co robić w te wakacje... mam znowu inny pomysł na spędzenie ich i sama nie wiem na co sie zdecydować...
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Oglądacie Eorowizję? Herbuś i Mroczek wytańczyli nam zwycięstwo :D
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Martuśka
Prawie autorytet

nawet nie wiedziałam ze tam pojechali:P jestem daleko w tyle z takimi informacjami widocznie:P
Centi66691
Człowiek czynu

Mi powiedziała babcia :D
Justyśka
Szalony pismak

Post autor: Justyśka »

no ja też tego nie oglądałam...dowiedziałam się od koleżanki, natomiast cieszę się, że Polska w czymś się wybija:)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
=MiLi=
Wspaniała

Post autor: =MiLi= »

Ja przełączyłam na same oceny ;)
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Centi66691
Człowiek czynu

Mili to się nazywa refleks !:P
Martuśka
Prawie autorytet

Skandal! normalnie ja nie wiem jak to jest... idę do fryzjera, obcinam włosy a dokładnie cieniuje je trochę, potem pięć pociągnięć prostownicą i śpiewa mi 40 zł... a dodam, że ja mam tyle włosów co kot napłakał i na dodatek nie są długie... a kiedyś za to samo zapłaciłabym 20 zł pewnie... chociaż z drugiej strony pierwszy raz wyszłam od fryzjera szczęśliwa i zadowolona z tego co mi wytworzyli na głowie :P
ODPOWIEDZ