Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Aj i po weselu juz:P było super, zostałam panną młodą a Michał panem młodym:P i już cała rodzina mówi, ze za rok wesele:P okazało sie ze to całkiem przypadkiem wyszło ze akurat my zostaliśmy nową młodą parą:P Nawet dostałam welon na pamiątkę:P
ale sie wybawiłam:P co prawda źle sie czułam przez całe wesele bo żołądek mnie bolał ale potem juz starałam sie nie zwracać na to uwagi i sie bawiłam:) nie mam właściwie zdjęć bo ani ja ani Michał nie zabraliśmy aparatu - zapomnieliśmy:P
w sobotę mam wesele... mam nadzieję, że poprawi się mój stan zdrowia no i pogoda, która jest okropna...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
Całe szczęście ja nie choruje... siostra i mama chorowały przed weselem i nawet do teraz je trochę trzyma, mnie to ominęło...
pogoda w weekend ma być ładna, do 20 stopni i słonecznie więc na wesele w sam raz:)
no mam nadzieję, że pogoda dopisze ja też już się czuje lepiej, jutro juz ide do szkoły, a co do krwi, to karetka nie przyjechała do szkoły, więc nikt nie oddał i przesuneli na październik czy listopad, więc może uda się następnym razem
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
faktycznie pogoda była śliczna, co prawda w nocy było tylko 6 stopni, ale to w końcu koniec września a wesele fajnie jak to zwykle bywa na weselach szkoda tylko ze nastepne mam dopiero w lipcu no chyba że o czymsnie wiem
a wogóle to ostatnio (tzn. w tym miesiącu) mój brat oznajmił, że się żeni w końcu (heh ma już 27 lat) więc w przyszłym roku mam też drugie wesele i to w domu, ale to dopiero za rok w październiku
"Hera moja miłość"
Poszłabym sobie na jakies weselicho:P u nas w rodzinie to nie szykuje sie żadne wesele, chociaż rodzina jest nastawiona na moje przez ten złapany welon...
Mili, Wy mieliście cieplutko, teraz było strasznie zimno, jedynie co ten weekend był ładny.
Zazdroszcze aguśka wesel;p chociaż ja właściwie jestem ciekawa jak tam mój brat, może też coś kombinuje, zapomniałam zupełnie o nim:P
Ah oh.. jaka piekna Manufakture macie w Lodzi Bylam wczoraj pol dnia w strefowym miescie a Manufaktura taaaak mnie zaskoczyla ;D Mam nadzieje ze kiedys uda mi sie przyjechac na dluzej ;>:)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho