Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Ja się nie pochwalę fotkami, bo nie mam ładnych. Jak koleżanka wreszcie mi prześle(ma u siebie na cyfrówce, ale nie ma kompa ) to pokażę, bo tylko tamte fajnie wyszły.
aa wlasnie, przejzalam sobie topic i musze powiedziec, ze blood bardzo podoba mi sie twoj styl i swietna fryzura, ja nie moge znalezc dobrego fryzjera :/ podaje punkowa fryzure a robia mi burdel na glowie ;/
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
woooo Offik mało powiedziane, miałem przyjemność widzieć Virgin na żywo uśmiechniętą i powiem tyle ze musisz się uśmiechać bo ślicznie wyglądasz!
A właśnie... Kiedy zostanę zaproszony na zobaczenie jak kręcisz POI?
*MysterY* pisze:woooo Offik mało powiedziane, miałem przyjemność widzieć Virgin na żywo uśmiechniętą i powiem tyle ze musisz się uśmiechać bo ślicznie wyglądasz!
Virgin pisze:
aa wlasnie, przejzalam sobie topic i musze powiedziec, ze blood bardzo podoba mi sie twoj styl i swietna fryzura, ja nie moge znalezc dobrego fryzjera :/ podaje punkowa fryzure a robia mi burdel na glowie ;/
Dzięki wielkie ]]
staram się jak tylko mogę. A teraz mam jeszcze trochę inną. A już niedługo irokez
*MysterY* pisze:woooo Offik mało powiedziane, miałem przyjemność widzieć Virgin na żywo uśmiechniętą i powiem tyle ze musisz się uśmiechać bo ślicznie wyglądasz!
A właśnie... Kiedy zostanę zaproszony na zobaczenie jak kręcisz POI?
hehe dziekuje a zapraszam na poi kiedy chcesz b tereaz mam nafte wiec moge machac codziennie jak sie sciemni
Blood pisze:A już niedługo irokez
nie wiem czemu, ale podobaja mi sie dziewczyny z irokezem heh
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night