Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ja jeżdżę dużo ale mało się scigam, lubię sobie popędzić na piaskowych drogach, normalnie czuję się jak kierowca WRC
Po ulicach raczej się nie ścigam, bynajmniej nie miałem okazji
Linka pisze:Moja kolezanka w czwartek oblała egzamin na pacholkach... podobno ciezko jest.
a ja wlasnie we czwartek zdalam ale jak pierwszy raz wyjezdzalam z prostopadlego to tez tracilam lusterkiem pacholek i musialam poprawiac ;/ Ale wazne ze zdalam ;D
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Nie martw sie ja zdawałem 4 razy i dopiero za 4 mi poszło, nawet mój instruktor się zdziwił że nie za 1 razem bo jeżdżę podobno genialnie, ale wiesz jedynym wrogiem na placyku jest stres i tylko on!
haha...wiem cos o tym...ja od 4:45 nie spalam tego dnia ;p balam sie jak nie wiem co... przezywalam jak glupia ;p ale udalo sie i ciesze sie ze nie musze tego znow przezywac ;p teraz czekam na dokument i bziuuuuuum
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
*MysterY* pisze: ja jeżdżę dużo ale mało się scigam, lubię sobie popędzić na piaskowych drogach, normalnie czuję się jak kierowca WRC
Po ulicach raczej się nie ścigam, bynajmniej nie miałem okazji
Może chcesz odemnie kupić Quada (piaskowe klimaty, góry itp) to coś na Quada, tylko zrób prawojazdy na motor, i poznajomości za 4.500zł moge Ci sprzedać
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..