i widać nie wszyscy dokładnie śledzą moje wypowiedzi - wcześniej napisałem na forum jeszcze kiedyś napisałem ze mature mam za rok, czyli dopiero teraz będę ją pisał.
zastanawiało mnie jeszcze jedno, jak grono forum zareaguje na tak wysokie wyniki

Ta, bo każdy ma teczki piszących i z zapałem śledzi na bieżąco ich życie. Wsadź sobie doświadczenia gdzieś, bo ja - prawie królik doświadczalny - od tego momentu zupełnie inaczej patrzę na Twoje posty. O.JaQb pisze:hehe, Troszke namieszałem, chciałem podać teście Forumowiczów![]()
i widać nie wszyscy dokładnie śledzą moje wypowiedzi - wcześniej napisałem na forum jeszcze kiedyś napisałem ze mature mam za rok, czyli dopiero teraz będę ją pisał.
zastanawiało mnie jeszcze jedno, jak grono forum zareaguje na tak wysokie wynikii Zareagowało dosyć wporządku, ale moje wyniki podam dopiero za rok
hlip hlipPhantom pisze:Ta, bo każdy ma teczki piszących i z zapałem śledzi na bieżąco ich życie. Wsadź sobie doświadczenia gdzieś, bo ja - prawie królik doświadczalny - od tego momentu zupełnie inaczej patrzę na Twoje posty. O.JaQb pisze:hehe, Troszke namieszałem, chciałem podać teście Forumowiczów![]()
zastanawiało mnie jeszcze jedno, jak grono forum zareaguje na tak wysokie wynikii Zareagowało dosyć wporządku, ale moje wyniki podam dopiero za rok
Wlasnie! ! ! Wlasnie o to choSi Piqs - X ; -)))) Ze to 7 osob a nie cala szkola! a Tu caly czas wystepuje ternim "cala szkola" : -\ Co mnie w***** mocno ; -)Piqs - X pisze:stefan i skate .. o co wy sie spieraliscie = P ?? Przeciez to byla istna malweersacja medialna "Cała szkoła nie zdala" kojarzy sie jednoznacznie..."cala szkola" to duzo uczniow .. a tu tylko 7 osob wogole przystepowalo !!!![]()
Piqs - X pisze:
pol 54/60 (o lol)
ang 98/93
his 96/46
wos 89/71
Dostalem sie na UW !!! na stosunki miedzynarodowe i europeistyke !! Jupi !!teras problem, ktore wybrac ://Jak myslicie co??
na euro bylem 56 na 121 przyjetych na 1553 chetnych
na stosunki bylem 106 na 140 przyjetych na 2400 chetnych
Piqs - X pisze:Niektorzy ludzie sa wredni i nic tego nie zmieni .. chocby tajfun przeszedl : }
Moze tak zamiast szydzic z innych pani pochwali sie swoimi wynikami...
Ktoś tu wprowaza niemilą atmosfere chyba...
Kiedys bylem pewny,ze mmozna sie cieszyc czyims szczesciem...Sam to potrafie..ALE...
a przelicznik wyglądał:
hP+hR+wP+wR+(jP+jR):2
Co wiecej dostalem sie nei tylko na UW ..szydzisz z 4 uczelni teras