u nas będziemy już po feriach, więc będziemy mieć nie tylko tydzień na wspomnienia ;p i też nie mamy czegoś takiego jak śniadanie studniówkowe, w ogóle pierwsze słyszę
Wazuuuuuuup!
-
GoSiAcZeK
- Szalony pismak
Re: Wazuuuuuuup!
u mnie próbne zdane, nawet lepiej niż się spodziewałam i też poszłam na żywioł
co nie zmienia faktu, że trzeba będzie jeszcze się pouczyć 
u nas będziemy już po feriach, więc będziemy mieć nie tylko tydzień na wspomnienia ;p i też nie mamy czegoś takiego jak śniadanie studniówkowe, w ogóle pierwsze słyszę
13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
Martuśka
- Prawie autorytet
No my nie wynajmowaliśmy sali bo nasza szkolna świetnie sie do tego nadawała i nadal nadaje:)
A nie zabieracie tego jedzenia które zostanie? w końcu zapłaciliście za to...
A nie zabieracie tego jedzenia które zostanie? w końcu zapłaciliście za to...
-
GoSiAcZeK
- Szalony pismak
wszystko mamy z cateringu, więc oni sprzątają po sobie łącznie z jedzeniem które zostanie, chociaż myślę, że gdybyśmy chcieli moglibyśmy zabrać to co zostało 
a poza tym tak zamówiliśmy catering, żeby zostało jak najmniej, jeśli w ogóle, bo stwierdziliśmy, że studniówka to nie miejsce na objadanie się, ale na zabawę i nie potrzebujemy wiele jedzenia
a poza tym tak zamówiliśmy catering, żeby zostało jak najmniej, jeśli w ogóle, bo stwierdziliśmy, że studniówka to nie miejsce na objadanie się, ale na zabawę i nie potrzebujemy wiele jedzenia
13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
Martuśka
- Prawie autorytet
Ale jestem zła... te zmiany pkp mnie dobiły... zawsze w czwartki o 16 mogłam spokojnie jechać do domu, przesiadki były idealne... a teraz pociąg, na który sie przesiadam wyjeżdża 3 minuty wcześniej i nie ma szans, żeby czekał na mój... z reszto na prawdę zostały mi 3 pociągi z byle jakim dojazdem i czekaniem godzinami na stacji, na dodatek jeden jest juz o 6.55 z poznania... a miałam na prawdę idealne połączenia... wycofali mi pociagi i o... do poznania dojazd też nie lepszy:/
-
Justyśka
- Szalony pismak
z tymi pociągami to oni już kombinują jak mogą, kiedyś było 3 razy tyle pociągów co teraz. Ja nie wiem, czy oni myślą, że wszyscy mają auta i tyle kasy czy jak
nie wiem też pod kogo oni ustawiają te przesiadki
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
-
Martuśka
- Prawie autorytet
Szkoda gadać o tej kolei... A w wakacje lecę do Holandii na całe wakacje, od razu po sesji:) bilet lotniczy jest o wiele tańszy niż u przewoźnika:) Mam zamiar popracować, brat mówi, że jak dobrze pójdzie to 3 tys. euro powinnam sobie zaoszczędzić:) Dla mnie to ogromna kasa:P już bym chciała tam lecieć:)
-
aguśka
- Człowiek czynu
Cyferki zamknięte....
co do studniówki, bawić się nie będę na pewno, poprostu bym nie potrafiła, z drugiej strony czy jest sens iść i przesiedzieć całą imprezę... no ale raczej pójdę, choćby z tego powodu że to też jest studniówka mojego chłopaka i na pewno On chciałby tam być, wiem że zrozumie mnie gdybbym Mu powiedziała że nie idę, ale rzeczywiście raz w życiu ma się swoją studniówkę...
co do studniówki, bawić się nie będę na pewno, poprostu bym nie potrafiła, z drugiej strony czy jest sens iść i przesiedzieć całą imprezę... no ale raczej pójdę, choćby z tego powodu że to też jest studniówka mojego chłopaka i na pewno On chciałby tam być, wiem że zrozumie mnie gdybbym Mu powiedziała że nie idę, ale rzeczywiście raz w życiu ma się swoją studniówkę...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
Offik
- Prawie autorytet
aguśka: jeśli masz iść i siedzieć całą imprezę, to według mnie lepiej żebyś nie szła, również dlatego że to studniówka Twojego chłopaka. Czy wyobrażasz sobie że on się będzie bawił jak będzie widział/wiedział że ty siedzisz i się smucisz? I co? oboje macie siedzieć i się smucić?
Rozumiem że jest Ci ciężko, znam to uczucie jak odchodzi ktoś bardzo bliski, ale wiem również że świat idzie do przodu, a osoba która odeszła nie była jedyną w Twoim życiu. W związku z tym szacunek należny tej osobie, trzeba oddać, ale starać się żyć dalej NORMALNIE.
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem powyższymi słowami.
Rozumiem że jest Ci ciężko, znam to uczucie jak odchodzi ktoś bardzo bliski, ale wiem również że świat idzie do przodu, a osoba która odeszła nie była jedyną w Twoim życiu. W związku z tym szacunek należny tej osobie, trzeba oddać, ale starać się żyć dalej NORMALNIE.
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem powyższymi słowami.
-
Anuś
- Prawie autorytet
wg mnie powinnas isc... studniowka jest raz w zyciu.. nikt ci nie kaze skakac, szalec, wyglupiac sie na maxa, ale posiedziec ze znajomymi, pogadac zawsze mozna.. mysle ze jak idziesz z chlopakiem to jakies wolne tance tez ci nie zaszkodza
;*
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
=MiLi=
- Wspaniała
Tu nie chodzi o "szkodzenie" tu chodzi o ochotę albo raczej brak ochoty na jakąkolwiek zabawę...
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
Martuśka
- Prawie autorytet
jutro powrót na uczelnie, ale mam lenia... i znowu trzeba bedzie rano wstawać;/
-
aguśka
- Człowiek czynu
ja wiem, że Offik ma racje tylko cały mój problem polega na tym, że nie wiem czy ja dam rade i czy wogóle tego chce tak jak pisze Mili.... zobaczymy jak to będzie mam jeszcze 3 tyg. wszystko wyjdzie w praniu...
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
=MiLi=
- Wspaniała
Dziś do pracy... po ponad roku przerwy 
22.09.2007 Nasz Ślub :*
-
aguśka
- Człowiek czynu
A Nelcia z kim została?
jutro wtorek, jak ten czas leci....
jutro wtorek, jak ten czas leci....
"Hera moja miłość"
"Hera moja miłość"
-
Linka
- Prawie autorytet
Pierwszy dzień szkoły po takim długim wolnym. Nadciąga strach przed sesją 
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
-
Anuś
- Prawie autorytet
sesja sesja....
bleah...
jutro mam egzamin z metod analizy decyzji ;p
bleah...
jutro mam egzamin z metod analizy decyzji ;p
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
Martuśka
- Prawie autorytet
Anuś ten przedmiot brzmi ciekawie:) no chyba ze to tylko nazwa:P
kolejne zaliczenia z głowy:D jeszcze tylko kilka dni na uczelni a potem dopiero 23-ego egzamin:) kusi mnie żeby opuścić sobie ostatni dzień zajęć ale mam zalke z angola i boje sie że będą kłopoty... chociaż mam wszystko zaliczone itd ale jednak strach jest:P
kolejne zaliczenia z głowy:D jeszcze tylko kilka dni na uczelni a potem dopiero 23-ego egzamin:) kusi mnie żeby opuścić sobie ostatni dzień zajęć ale mam zalke z angola i boje sie że będą kłopoty... chociaż mam wszystko zaliczone itd ale jednak strach jest:P
-
Paweł
- Morphlorchack
- Kontakt:
sesja? jaka sesja 
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
Virgin
- Szalony pismak
jutro kolokwium z przedsiebiorstw i zaczynamy maratonik zaliczen 
bedzie wesolo ;>
bedzie wesolo ;>
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
-
Linka
- Prawie autorytet
Ja mam dopiero 1 przedmiot zaliczony na 5. Masakra zaczyna się od tego piątku i potrwa do pierwszych dni lutego 
Pawle, nie denerwuj biednych studentów
Pawle, nie denerwuj biednych studentów
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.