Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Virgin jeżeli oczywiście mogę spytać to ile masz lat? bo na fotosiku nie umiałam znaleźć Jestem troszkę mało obcykana z tą stronką tak na marginesie
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
*MysterY* pisze:
Aguśka Ty też powinnaś znać odpowiedź... dlaczego tam jest inny facet a nie ja??? Śliczne
no wiesz nie znam odpowiedzi na twoje pytanie ... tak wyszło i ja się narazie z tego cieszę...)
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
linka czemu ja myślałam że masz czarne włosy? dziwnie mi sie ubzdurało :P fajne te foteczki i dzidzka słodka
wow mystery nie poznałabym cie gdybyś nie napisał ze to ty, świetnie wyszedłeś na tej fotce:)
no Mili dobrze z tym brzuszkiem wyglądasz, pasuje Ci :)
Czarnych włosów to ja nigdy nie miałam, ale kiedyś przymierzałam czarną peruke dla beki, to wbrew pozorom koloeżanki stwierdziły, że całkiem dobrze wyglądam
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
no Linka super fotki:) no no Mystery naprawdę świetnie wyszedłeś na tym zdjęciu:) więcej takich