Marihuana: Wasze głosy "za" i "przeciw"
-
- Władca Smoków
Re: Marihuana: Wasze głosy "za" i "przeciw"
ja koncze z zielskiem od kilku dygodni niepale i zyje w miare dobrze to siada na psyche ostro znaczy czyste zielsko nie tak bardze ale te gówno które teraz sie sprzedaje to najgorsze gówno kwaszone na herze albo jakichś psychotropach ostatnio kumpel miał taki towar ze we 3 sie tak upalilismy jedną rurką ze ledwo na nogach stalismy
przez te całe gówno mam ostre problemy z wysłowieniem sie kieydś z tym problemów az takich niemiałem
przez te całe gówno mam ostre problemy z wysłowieniem sie kieydś z tym problemów az takich niemiałem
-
- Młody aktywny
NIE !!!!!!!!
Narkotykom mówią NIE
Ciesz się każdym dniem, jakbyś to własśnie na niego, czekał całe życie .....
)))))

-
- Młody aktywny
- Kontakt:
nie mam zamiaru sie tu rozpisywac.Powiem tyle ziolo jest ZAJEBISTE!!!! i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej.Sama pale (czesto
) i jest zajebiscie,wole zajarac niz pic jakas vodke czy browara.Dla mnie nie ma nic przyjemniejszego niz zapach ziola
. Dlatego jestem jak najbardziej ZA.
pozdro dla PAL MAL-a i grze3siek

pozdro dla PAL MAL-a i grze3siek
pozdro dla wszystkich (nie wiem co mam tu wpisac
)

-
- Władca Smoków
i patrze ostro te zioło ci na móżg siadło tak jak dla kazdego innego kto pali
ja jaram i chcem przestac chociaż to nietakie łatwe na dłuższą mete z tego są same minusy przedewszystkim problemy ze skupieniem cięzko czasami jest sie wysłowic kłopoty z pamięcia szczególnie cięzko sobie przypomniec co sie robiło klika dni temu pozatym marichuana ma wiecej substancji smolistych niż tytoń może kiedys to odczujesz i bedziesz wiedziała co mówie
bo żeczywiscie fajny jest stan odużenia trawką narkotyczną
ja jaram i chcem przestac chociaż to nietakie łatwe na dłuższą mete z tego są same minusy przedewszystkim problemy ze skupieniem cięzko czasami jest sie wysłowic kłopoty z pamięcia szczególnie cięzko sobie przypomniec co sie robiło klika dni temu pozatym marichuana ma wiecej substancji smolistych niż tytoń może kiedys to odczujesz i bedziesz wiedziała co mówie
bo żeczywiscie fajny jest stan odużenia trawką narkotyczną
-
- Młody aktywny
- Kontakt:
jestem mloda,chce sie bawic i taka zabawa jak to podoba mi sie i mi odpowiada.Nie musisz mi robic wykladow czy czegos tam bo wiem jak thc wplywa na psychike i wogole,nie mysl ze pale od dzisiaj ,juz minelo troche czasu kiedy pierwszy raz sieglam po jointa (ah jakie to byly czasy
).A jesli chodzi o ten stan to sie z Toba zgadzam w 1000000% 

)

-
- Władca Smoków
no wąłsnie teraz jesteś młoda i dobrze sie bawisz a na starośc bedziesz miała problemy
-
- Młody aktywny
- Kontakt:
ale teraz jest teraz,zyje chwila obecna.Nie mysle co mi przyniese przyszlosc,wiem co jest teraz i to mnie interesuje a co bedzie pozniej to sie rozkmni,po co sie martwic 

)

-
- Władca Smoków
ja sie w sumie tez niemartwie przyszłością bo jak bym to robił jusz dawno bym niewytrzymał nerwowo
po prostu staram sie robic tak żeby jak najmniej ludzi zaczynało jarać a jak jusz zaczeli żeby skączyli ale wiem ze to nie takie łatwe
po prostu staram sie robic tak żeby jak najmniej ludzi zaczynało jarać a jak jusz zaczeli żeby skączyli ale wiem ze to nie takie łatwe
-
- Szalony pismak
"Jestem za, a nawet przeciw!"
-
- Młody aktywny
- Kontakt:
wiec sam widzisz,mnie na pewno nikt nie jest w stanie naklonic do tego zebym przestalam jarac bo to lubie.Dlaczego sie starasz? ten kto jara ma swoj rozum i bedzie robic co chce.Od jaranie jeszcze nikt nie umarl,wiec nie jest tak szkodliwe jak inne dragi,bo gdyby bylo to nie zoastalo by zalegalizowane,prawda?
)

-
- Młody rozbrykany
ja jestem zdecydownie PRZECIW!! to jest okropne gowno... jesli chce sie dobrze bawic to nie potrzebuje takiego swinstwa...
-
- Władca Smoków
ja musze sie tu pochwalić jusz od 8 dni niejarałem nawet sie niezoriętowałem dopiero teraz sobie policzyłem ile to jusz czasu kiedy zobaczyłem ten temat mam nazdieje ze jeszcze długo nieprzypale :]
bo ostatnio stwierdziłem ze definitywnie nieprzestane naprawde długo raczej az na starosć stwierdziłem tak jak zobaczyłem 40 letniego faceta jarającego zioło
bo ostatnio stwierdziłem ze definitywnie nieprzestane naprawde długo raczej az na starosć stwierdziłem tak jak zobaczyłem 40 letniego faceta jarającego zioło
-
- Młody aktywny
Marysia
Marysia jest THE BESt po pierwsze fajna kapa
i ten kto nie jarał niech sie na ten temat nie wypowiada , najpierw spróbuje a potem osądzi jak było i pisze że to gówno 

"Tylko ten kto ma najwięcej do powiedzenia ,może pozwolić sobie na milczenie"
-
- Władca Smoków
no j a jaram od roku prawie dzien w dzien i usz dawno osądziłem ze to jest GÓWNO
-
- Młody aktywny
oj piotrek, cosq z toba nie tak
:P najpierw caly czas jarasz, a teraz mowisz ze to jest gowno.... tshhhhha bylo o tym pomyslec rok temu
:)
ja tam zjare lubie chociaz bardzo rzadko ja pale (ostatnio chyba przed wakacjami
) czemu ja lubie??? ona sprawia ze sie smieje... oczywiscie potrafie sie smiac rowniez bez niej
:) ale sek w tym, ze ja bardzo lubie sie smiac i jesli od czasu do czasu sobie zapale i sie posmieje to chyba nic zlego
:) prawda.... acha
:) jestem za 
i nie chwal sie ze od 8 dni nie palisz (to nic wielkiego)

ja tam zjare lubie chociaz bardzo rzadko ja pale (ostatnio chyba przed wakacjami

i nie chwal sie ze od 8 dni nie palisz (to nic wielkiego)
-
- Władca Smoków
jak zaczynałem to niewiele o tym wiedziałem jakie bedą skutki ze bede to robił tak często i powiem ci ze niejest ze mną zbyt dobrze po tym wszsytkim a to było tylko zioło
i powiem ci szcze że ze 8 dni to dla mnie coś wielkiego
i powiem ci szcze że ze 8 dni to dla mnie coś wielkiego
-
- Młody aktywny
a ja sie z tobą zgadzam, co to da że sobie użyjesz, a za rok bedziesz wyglądał(a) jak pijak, lub ktoś kto wyszedł z wiezienia. No a potem oczywiście terapia odwykowa czy coś w tym stylu, no i oczywiscie bankructwoMróweczka :) pisze:ja jestem zdecydownie PRZECIW!! to jest okropne gowno... jesli chce sie dobrze bawic to nie potrzebuje takiego swinstwa...
-
- Tuningowiec
A tak ogólnie to wcale nie trzeba ćpać w qłko więc się wcale tak nie wygląda, ja palę raz +/- do roku i jest ze mną dobrzeAurelia pisze:a ja sie z tobą zgadzam, co to da że sobie użyjesz, a za rok bedziesz wyglądał(a) jak pijak, lub ktoś kto wyszedł z wiezienia. No a potem oczywiście terapia odwykowa czy coś w tym stylu, no i oczywiscie bankructwoMróweczka :) pisze:ja jestem zdecydownie PRZECIW!! to jest okropne gowno... jesli chce sie dobrze bawic to nie potrzebuje takiego swinstwa...

Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
- Młody aktywny
mi chodzi o takich co ćpają w kółko
Uśmiechnij się jutro będzie Lepper!

don`t marry by happy!!
:P

don`t marry by happy!!

-
- Młody rozbrykany
jestem przeciw! jest to dla mnie zachowanie nimfantylne i jest to ucieczka od rzeczywistosci.rozumiem ze jest to pewnien sposob na nude i na tzw.filmy, ale mozna sie dobrze bawic i bez tego!Na ogol ludzie rozumoja w ten sposob ze mam problem to zajaram...maryhe czy fajke...ale moze mi ulzy!jezt cos takiego ze jak zapala to im na serio jest lepiej ale tylko przez chwile bo "piekny sen" mija i budzimy sie powracajac do smutnej rzeczywistosci. poza tym wyrzera to szare komorki i zatruwa pluca...i sszkoda na to kasy...!moim zdaniem...

"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Kohelet