Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Centi66691 pisze:Hehehe śmieszne fotki ta głupia minka taka sweet
Centi w moim wydaniu wszystko jest sweet:P nie no żartuję dzięki;)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
W moim mieście są często pokazy tańca z ogniem. Były też w czwartek na juwenaliach, pojedyncze osoby bardzo fajnie wykonywały swoje kroki, ale razem choreografia była trochę skopana.
Z Twoich- Virgin fotek bardzo podoba mi się 3
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
no mi też się taki kolorek bardzo podoba, ładnie by Ci było. Taki rudy:) Zawsze możesz zaryzykować...jakby co to się przefarbujesz;)
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś." Saint-Exupery
........................:::::::::::::::::::::.............................
"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rob, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogla potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz." L.M Montgomery
Dzięki:) tylko jest pewien problem bo mam ciemne włosy i farbując je na taki kolor będzie nierówno pomalowane albo w ogóle nie wyjdzie taki kolor... a nie chce ich najpierw rozjaśniać a potem malować bo łysa zostanę:P poczekam jeszcze trochę aż będę miała swój naturalny kolor i wtedy sie przefarbuje:)