Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
6805.... piateczka o ja 10 min temu wrócila ze szkoly( gralam jeszcze z chlopakami w noge).... no i za jakies 5 min do szpitala babcie odwiedzic....
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
6793 - shyduo: z torebki... ale normalnie jaja jak berety, bo dziś rano zadzwonili z policji, że mam go sobie odebrać (goście zaczęli się kłócić, czy od razu wyrzucić kartę SIM czy najpierw wydzwonić trochę i usłyszał to jakiś gość i ich zaciągnął na komisariat )
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
6791, to to się nazywa udana akcja z tym telefonem,
Paweł pewnie jakimś szyfrem pisze, pocałkować-pocałować trata tata ;p
czuję, że Offik ogląda jeden z moich ulubionych filmów 'Cruel Intentions' ; )
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."