Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Hehe a mnie się udało udało udało zaczynam niedługo staż w przedszkolu <jupi> jako pomocnik nauczyciela aleee się cieszę normalnie jupiii ;P hehe szkoda, że daleko, bo na retkini, ale trudno ;P będzie dobrze
ja również pozdrawiam :* :*
też sie ucze, aż mi para z uszu wylatuje ;p
Michal ja moge Ci wytluamczyc farmakologie ;p
chce iść na farmację wiec moze bede mogla sie przydać ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
I kto nie zna śiechu Dziekiego Chomika hehe genialna jest ;P muszę nagrac sobie kiedyś Jej śmiech ;P
Ahaa.. taka zachcianka mówisz? jakie kobiety w ciąży mają? ;> mogłeś nas na to jakoś psychicznie przygotować a nie tak cios w samo serce bez uprzedzenia ;P
ja się w sumie ciesze, że skojarzenia zamknięte, bo nigdy nie chciało mi się otwierać tego tematu, a wnerwiała mnie pomarańczowa migająca kropka sygnalizująca nowy post ; ]
yeah ; p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Phantom, a jak ! ;p
jestem za a nawet bardziej za tym, żeby do tego typu tematów były jakieś ograniczenia, do dwóch postów na strone albo co ;p
dla dobra nabijaczy ;p
czy u Was, kuźwa, widać już gdzieś w-i-o-s-n-ę ?
ło jaaa... prawie, że połowa marca a jest tyle śniegu u mnie na wiosce że sozk szok szok szok !
Hej hej:)
Megan wszystkich gorąco pozdrawia i całuje.Przeprasza, ze nie wpada, ale siedzi ciągle u babci nad książkami. Obiecała ze postara sie niedlugo zajrzec:) a ja robie za pośrednika;)
Kiedy sie rodzisz - płaczesz
...a wszyscy wokół śmieją się i cieszą.
Żyj tak, abyś w chwili życie jako jedyny się śmiał,
A wszyscy wokół płakali...
Mamo pisze do Ciebie wiersz,
moze ostatni, na pewno pierwszy...
Jest gleboka, ciemna noc,
Siedze w lozku, a obok spi ona...
I tak spokojnie oddycha (...)