Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
"Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. Bywaja takie rozmowy własne lub zaszłyszane, które są w stanie wywrócić do góry nogami cały nasz świat. Nie możemy ich przewidzieć. Nie możemy się na nie przygotować. Czyhaja gdzieś na nas zapisane w łańcuchu pozornych przypadków, nieuchronne jak świt po ciemności.."
"Hera moja miłość"
Wie ktoś ile czasu ważne jest skierowanie do szpitala na zabieg? Nie mam teraz czasu by jechać się zapisać a nie chce przechodzić całej procedury załatwiania od nowa...
Obawiam się że to wszystko zależy w jakim szpitalu i na jaki zabieg. Czasem od razu ci coś mogą zrobić a czasem czeka sie miesiąc a nawet i dłużej. Zależy o co chodzi
Skierowanie mam na wycięcie znamiona z szyi. Ogólnie dostałam skierowanie najpierw do poradni chirurgicznej od lekarza rodzinnego a z poradni do oddziałowej do szpitala by mnie zapisała na termin. Jednak nie dałam rady iść od razy z poradni do oddziałowej, potem długo w ogóle nie miałam jak tam pojechać i jadę jutro. Liczę, że 30 dni jest ważne i da radę się zapisać - inaczej nie przetrwam tej katorgi załatwiania tych świstków... Podobno nawet 3 miesiące się czeka na taki zabieg... Kiedy ja się zdecydowałam to teraz będe się stresował tyle czasu tym zabiegiem...