Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Faceciki me ukochane najukochańsze lubią dobrze zjesc, lubią imprezy, lubią sobie pogadać na różne tematy nie tylko z facecikami...Lubią samochody i filmy akcji... lubią być lubiani i czuć się potzrbnymi a w końcu bez nich nie dałybyśmy sobie rady nie??
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Co lubią chłopcy to nie wiem bo nim nie jestem. Z obserwacji - dziewczyny, fajne ciuszki, komórki, samochody, dobre filmy, swoich kolegów... I całą masę innych rzeczy Każdy człowiek jest inny, każdy lubi co innego, każdemu co innego odpowiada
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Moim zdaniem to chłopacy lubią szpanowac. Lubia się popisywac, chwalic, konkurowac z kumplami, udawadniac co to oni nie tylko.....
A ponad wszystko lubią byc najlepsi.
Nie piszę oczywiście o wszystkich, żeby się ktoś nie przyczepił. Niczego nie można uogólniac. Ale z tego co widze na co dzień, takie wnioski wyciągam...
Jestem sobie chłopcem i lubie patrzeć na niebo, na gwiazy, na wodę, na drzewka, na spadające liście, na śmiejące się dzieciaki, na ładne kobiety, na jeszcze ładniejsze samochody. To tak w skrócie, ale widze że muszę interweniować bo dziołchy jakieś stereotypy zaczęły zarzucać
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>