Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Właśnie w tej rozmowie pięknie ukazaliście jak słowa" Kocham Cię" mogą przemienić się w zwyczajny żart, temat jak każdy inny do zabawy czy też doczego kolwiek innego.
A moim zdaniem słowa te znaczą wele, i to bardzo, ale nie mogą zostać tylko pustymi słowami, obietnicami, bo wtedy są robieniem innemu człowieczkowi krzywdy. Same słowa Kocham Cię to ... to obietnica tego że Będę Zawsze Przy Tobie i Dla Ciebie, potem już tylko trzeba tak zrobić... chyba że ktoś się "rozmyślił"... ale to już inny temat ...
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
No to żeby nie odbiegać od tematu to :
Zauważmy że jako przeciwieństwo słów Kocham Cię ,Piqus podał Fuck Off no i drążąc dalej to zauważmy że podobną dyskusję jak ta powyżej możemy przeprowadzić na temat słów Fuck Off.
Fakt jest faktem że te zwroty jednak muszą coś więcej znaczyć w życiu skoro My o nich tu piszemy .
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
Polan, zacznijmy od tego że my tu kocham cię PISZEMY! A takie prawdziwe kocham cię to chyba powinny być POWIEDZIANE... Patrząc prosto w oczy, trzymając ukochaną osobę za rączkę... Ehh...
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Nigdy w życiu nikomu nie powiedziałam tak serio ze kocham... chyba nie mialam okazji albo po prostu to nie byl ten czas zebym szczerze mogla tak powiedziec, chociaz sama to usłyszałam i ciesze sie z tego
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Ja tam słyszałam te słowa dużo razy.Ale czym częściej tym mniej dla mnie znaczyły!!Sama nie użyłam ich więcej niż kilka razy.Teraz wiem że te słowa są na tyle magiczne że każde ich uzycie jest wielkim cudem i chwilą której nigdy się nie zapomina.Teraz mam je komu powiedzieć i mam je od kogo usłyszeć i wiem że nie są to takie słowa rzucone na wiatr!!!Wszystkim którzy jeszcze ich nie usłyszeli życzę aby ta chwila nadeszła jak najszybcie.To naprawde fajne uczucie!!!