Dzisiejszy świat i Polska to wiele kontrowersji i pytań. W tym forum poruszamy wszystkie problemy polityczne, gospodarczo-społeczne i kulturalno-religijne świata. Tu możecie pisać co Wam się nie podoba w dzisiejszym systemie, który kraj będzie nowym supermocarstwem i który polityk jest skorumpowany (-;
ja w tym tygodniu odbyłam swoją pierwszą pradziwą przejażdzkę!!!!! i ani razu mi nie zgasł ani nic, no w sumie jakoś dojechałam
a teraz rodzice wyjechali na łikend ja zostałam bo jestem chora ale zostawili mi jedno autko
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
resoraka Matchboxa z otwieranymi drzwami i szyberdachem .. zółtego .. bedziesz śmigać po dywanie i wogole bedzie fajnie : D .. szkoda tylko ze nie jest napedzany na radio ?
resoraka Matchboxa z otwieranymi drzwami i szyberdachem .. zółtego .. bedziesz śmigać po dywanie i wogole bedzie fajnie : D .. szkoda tylko ze nie jest napedzany na radio ?
a to nie tow takim rzie mam 2 i jednostoi pod blokiem i czeka aż sie lepiej poczuję zeby nim posmigać!
juz mi się ludzie wpychają do srodka
magda obiecalas mi ze na poczatku kwietnia mnie przewieziesz a teraz jestes chora i kolejka sie przesówa ja niewiem co ty zrobisz ale ja juz sie nastawilem na kwiecien
kto mi zmienił temat nie powiadamiając mnie o tym!!! to nie bylo mie wiecie???? ;(
piotrek nie bój żaby kochany nie bój żaby nic z twoim terminem się nie dzieje!!! spoxik!!! spoko wodza kwiecien aktualny twoj termin jest nieprzesuwalny
no to fajnie ale masz w samochodzie jakies specjalne zabezpieczenia
typu klatka bezpieczenstwa z rajdowego samochodu 10 poduszek powietrznych i 4 punktowe pasy bezpieczenstwa???
szalejecie jak nic widze ze wszyscy sie wzieli za robienie prawka u mnie jedna qmpela czeka na koniec examow zeby sie wziac za nauke teoretyczną.
Wielu znajomych ma też już prawka... wielu NIE MA a ja dziś sobie smignęłam do qmpeli i dalej parkowanie mi nie idzie