Polan pisze:To chyba nie na to miejsce ale...
1.Smerfik
2.Smerf Ważniak
3.Smerf Osiłek
4.Smerf Pracuś
5.Papa Smerf
Może by(ale to nie koniecznie) Smerfika zmienić na Smerfa Lalusia
Myślę że powinniśmy tu też znaleźć miejsce na Smerfetkę... mogła by wpaść między Osiłka i Pracusia.
Ja chcę być Smerfetką ;p
Ewentualnie jest jeszcze duuuużo smerfów: Maruda...
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
Eee.........psieplasiam......bo ja mam takie malutkie pytanko jedno...........Bo Boberek to ma "szczęściarz" pod nickiem......I czy to jest tylko specjalne wyróżnienie dla niego i jego przywilej, czy inni (np. JA ) też mogą mieć własną rangę pod xywka??
bo każdemu słów brakuje na to coś ty wymyślił Qrde robi sie forum dla dzieci będzie jak w przedszkolu moze weźmy jeszce pszczółki albo gumisie i to najlepiej w rosyjskiej wersji
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Każdemu powiew młodości się przyda ;p , no ale nie ukrywajmy że jestem Ciekaw opini ludzików też innych, wsumie wspanili też by mogli się wypowiedzieć, mile widziane (konta bankowe tyż ). A tak poważniej to nie wiem czy dalej coś wymyslać... no diobra chyba się przechwalam
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
Dużo gorszy od Piqsa- od 0 do 100
Gorszy od Piqsa - od ok 100 do 800
Prawie jak Piqs - od ok 800 do 1432
Przecież nie można być takim jak Piqs - 1432
Lepszym tez byc nie można - >1452