Mega hit sezonu - "Mściciel z bunkru" - własna pro
-
- Truskafka
Re: Mega hit sezonu - "Mściciel z bunkru" - własna pro
nie mogę tego Ś C I Ą G N Ą Ć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
"Moje szczęście ma brązowe oczy
" 

-
- Władca Smoków
nooo i jeszcze mam takie jedno pytanie dlaczego nikt mieczyka tego niewzia taki fajny byl a zostal na stole
-
- Prawie autorytet
1. kreć se film z dziewczynami::PiotreK:: pisze:no ale mi chodzi o ten usmiech jak jusz msciciel zostal zabity
no i ta jego pierwsza ofiara tez jak lezala zaczela sie usmiechac
noo i niema motywu milosnego zadnego komisaz powinien miec jakas laske która powinien ratowa tak jak to jest we wszystkich amerykanskich filmach

2. to byl tik nerwowy po biciu pałom
3. komisarz to kawaler ktory po stracie partnerki (zawodowo i w yciu) stwierdzil ze juz nigdy wiecej
4. to nie jest amerykanski film. tylko polski, wymyslony przez nas..tymbardziej nie amerykanski ;P
5. miecz.. -zabrakło rąk i nie bylo dla niego roli... narazie amatrosko krecimy bez odcietych rak, głów..
-
- Człowiek czynu
Jak to jest? Dawno w kinie się tak nie uśmiałem jak podzas oglądania tego filmu.
Kurde... mam tylko nadzieję że ne miał to być horror
Podobał mi się, szczególnie podkłady muzyczne. Czekam na ciąg dalszy przygód... 

Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
-
- Władca Smoków
no a czemu taki kruciutki ten film byl ??? no i jeszcze dlaczego jedna ofiara uciekla i potem niebylo o niej nic slychac mogla by cos wniesc do sprawy
-
- Prawie autorytet
nagrac film amatorski, dlugi, zachecajacy , z akcja....bardzo ciezko...
to byl nasz 1 film nastepny bedize dluzszy bo juz wiemy co i jak.... a jak na pierwszy film 18min to i tak dlugo...
a ofiara uciekla i pobiegla na policje i gadala z rexem oni sia zakochali i zyli dlugo i szczesliwie..
to byl nasz 1 film nastepny bedize dluzszy bo juz wiemy co i jak.... a jak na pierwszy film 18min to i tak dlugo...
a ofiara uciekla i pobiegla na policje i gadala z rexem oni sia zakochali i zyli dlugo i szczesliwie..
-
- Człowiek czynu
No to zakończenie do bani Bleeeeeeee Buuuuuuuuuu... Ja myslałem że Rex po tym jak gościowi w łeb przed TV strzelił, będzie musiał teraz uciekać przed stróżami prawa i wogóle coś w tym stylu, że oszalał albo co... A tak to HAPPY END mamy, do piachu z takim End'em. buuuu 

Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
-
- Prawie autorytet
horror? nie.Polan pisze:Jak to jest? Dawno w kinie się tak nie uśmiałem jak podzas oglądania tego filmu.Kurde... mam tylko nadzieję że ne miał to być horror
Podobał mi się, szczególnie podkłady muzyczne. Czekam na ciąg dalszy przygód...
w dzisiejszych czasach trudno jet nagrac prawdziwy horror. Produkcje Hollywood juz nie sa straszne.....przynajmniej mnie ostatnio horrory smieszą, a nie straszą
Zrobic amatorski horror? hm... bardzo bardzo trudno.... choc moze i bywaja takie zdolniachy..jak znajdziesz podaj linka chetnie obejrze....
A my poprostu chcielismy nagrac film, juz w czasie nagrywania stwierdzilismy ze to bedize smieszne... i tak jakos wyszlo akcja z humorem (; (i to wcale nie jest brutalne, ... tylko smieszne)
Muzyka.. tak bardzo udana.. dziekujemy jej autorom za zrobienie tkaiej muzyki (((:
-
- Władca Smoków
no bardzo smieszne jest to jak msciciel wali w dziewczyne palka drewniana przez dosc dlugi okres czasu ;P;P
-
- Prawie autorytet
Polan pisze:No to zakończenie do bani Bleeeeeeee Buuuuuuuuuu... Ja myslałem że Rex po tym jak gościowi w łeb przed TV strzelił, będzie musiał teraz uciekać przed stróżami prawa i wogóle coś w tym stylu, że oszalał albo co... A tak to HAPPY END mamy, do piachu z takim End'em. buuuu
heppy end?
wiekszosc mowila
"super zadziwiajacy koniec" wszyscy mysleli ze skonczy sie na zlapaniu mordercy i zakuciu........ ale w ostatnim momencie stwierdzilem ze zabije go zeby nie bylo 2 czesci...
jak to kolega powiedzial "wiekszosc kontynuacji filmow jest do bani" kazda nastepna czesc jest coraz gorcza... a my jako amatorzy nie mamy zamiaru sie z tym bawic..

a nie skopac sobie 1 czesc..
-
- Prawie autorytet
normalny film by pokazal 2 uderzenia pałka a my nie..... my dalismy kilkanascie , co rozbawia widza... (((((((:::PiotreK:: pisze:no bardzo smieszne jest to jak msciciel wali w dziewczyne palka drewniana przez dosc dlugi okres czasu ;P;P
-
- Prawie autorytet
Mchm... bo Rexowi żaden teraz nie podskoczy hehehehe!! ;d
Maciek jesteś wyczepisty i ślicznyi i męski i znasz sztuki walki! Jakbym był panią to bym na Ciebie poleciał ;> ; ]]]]]]]
A jak Artur 'walił' (em : P) panienke pałą (-_-" ;d) to spodziewałem się, że krew tryśnie do góry! a tu nic! ech... buuu ;>
Maciek jesteś wyczepisty i ślicznyi i męski i znasz sztuki walki! Jakbym był panią to bym na Ciebie poleciał ;> ; ]]]]]]]
A jak Artur 'walił' (em : P) panienke pałą (-_-" ;d) to spodziewałem się, że krew tryśnie do góry! a tu nic! ech... buuu ;>
-
- Człowiek czynu
Faktycznie to jedna z tych lepszych scen
Tylko więcej ran, krwi i wogóle
na twarzy powinno być ;p

-
- Człowiek czynu
A z happy end'em to chodziło mi o tą dopisaną historię zakochania Rex'a 

-
- Władca Smoków
no wlasnie krwi bylo malo bardzo malo a ta co byla to taka troche lipna nieladny kolor miala
a pozatym komisaz dobrze strzela :]
a pozatym komisaz dobrze strzela :]
-
- Prawie autorytet
krew i rany to skopalismy bo nie wiedzielismy ze na komputerze doda sie... ale wtedy kamera musi byc nieruchoma...
po za tym charakteryzatorka pani K. si enie spisala:D ale i tak jej dziekujemy
krwi bedize.. pelno... kiedy indziej
)
bober.....pssssssssssss. mozesz mnie podziwiac ale nie az tak ((:
po za tym charakteryzatorka pani K. si enie spisala:D ale i tak jej dziekujemy

krwi bedize.. pelno... kiedy indziej

bober.....pssssssssssss. mozesz mnie podziwiac ale nie az tak ((:
-
- Władca Smoków
fajny jest ten motyw z dzewen jak ta ofiara ucieka lapie sie za dzewo i tak niezdarnie podskakuje a potem msciciel fajnie upada wszystkie upadki sa mistrzowskie :]
-
- Prawie autorytet
bo realne (:
(najczesicej)
(najczesicej)
-
- Władca Smoków
no co jest nikt wiecej nieogladał tej superprodukcji ????
-
- Prawie autorytet
no jakoś nie, ale mam nadzieję że wkrótce to nadrobię 

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho