Mega hit sezonu - "Mściciel z bunkru" - własna pro

Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Mirriam
Truskafka

Re: Mega hit sezonu - "Mściciel z bunkru" - własna pro

Post autor: Mirriam »

nie mogę tego Ś C I Ą G N Ą Ć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
"Moje szczęście ma brązowe oczy :D" :tak:
::PiotreK::
Władca Smoków

Post autor: ::PiotreK:: »

nooo i jeszcze mam takie jedno pytanie dlaczego nikt mieczyka tego niewzia taki fajny byl a zostal na stole
macey
Prawie autorytet

Post autor: macey »

::PiotreK:: pisze:no ale mi chodzi o ten usmiech jak jusz msciciel zostal zabity
no i ta jego pierwsza ofiara tez jak lezala zaczela sie usmiechac
noo i niema motywu milosnego zadnego komisaz powinien miec jakas laske która powinien ratowa tak jak to jest we wszystkich amerykanskich filmach
1. kreć se film z dziewczynami :P , i radosc z zabicia msciciciela :D
2. to byl tik nerwowy po biciu pałom
3. komisarz to kawaler ktory po stracie partnerki (zawodowo i w yciu) stwierdzil ze juz nigdy wiecej
4. to nie jest amerykanski film. tylko polski, wymyslony przez nas..tymbardziej nie amerykanski ;P
5. miecz.. -zabrakło rąk i nie bylo dla niego roli... narazie amatrosko krecimy bez odcietych rak, głów..
Polan
Człowiek czynu

Post autor: Polan »

Jak to jest? Dawno w kinie się tak nie uśmiałem jak podzas oglądania tego filmu. :D Kurde... mam tylko nadzieję że ne miał to być horror :hihi: Podobał mi się, szczególnie podkłady muzyczne. Czekam na ciąg dalszy przygód... :ok:
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
Władca Smoków

no a czemu taki kruciutki ten film byl ??? no i jeszcze dlaczego jedna ofiara uciekla i potem niebylo o niej nic slychac mogla by cos wniesc do sprawy
macey
Prawie autorytet

nagrac film amatorski, dlugi, zachecajacy , z akcja....bardzo ciezko...
to byl nasz 1 film nastepny bedize dluzszy bo juz wiemy co i jak.... a jak na pierwszy film 18min to i tak dlugo...
a ofiara uciekla i pobiegla na policje i gadala z rexem oni sia zakochali i zyli dlugo i szczesliwie..
Polan
Człowiek czynu

No to zakończenie do bani Bleeeeeeee Buuuuuuuuuu... Ja myslałem że Rex po tym jak gościowi w łeb przed TV strzelił, będzie musiał teraz uciekać przed stróżami prawa i wogóle coś w tym stylu, że oszalał albo co... A tak to HAPPY END mamy, do piachu z takim End'em. buuuu :?
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
macey
Prawie autorytet

Polan pisze:Jak to jest? Dawno w kinie się tak nie uśmiałem jak podzas oglądania tego filmu. :D Kurde... mam tylko nadzieję że ne miał to być horror :hihi: Podobał mi się, szczególnie podkłady muzyczne. Czekam na ciąg dalszy przygód... :ok:
horror? nie.
w dzisiejszych czasach trudno jet nagrac prawdziwy horror. Produkcje Hollywood juz nie sa straszne.....przynajmniej mnie ostatnio horrory smieszą, a nie straszą
Zrobic amatorski horror? hm... bardzo bardzo trudno.... choc moze i bywaja takie zdolniachy..jak znajdziesz podaj linka chetnie obejrze....

A my poprostu chcielismy nagrac film, juz w czasie nagrywania stwierdzilismy ze to bedize smieszne... i tak jakos wyszlo akcja z humorem (; (i to wcale nie jest brutalne, ... tylko smieszne)

Muzyka.. tak bardzo udana.. dziekujemy jej autorom za zrobienie tkaiej muzyki (((:
Władca Smoków

no bardzo smieszne jest to jak msciciel wali w dziewczyne palka drewniana przez dosc dlugi okres czasu ;P;P
macey
Prawie autorytet

Polan pisze:No to zakończenie do bani Bleeeeeeee Buuuuuuuuuu... Ja myslałem że Rex po tym jak gościowi w łeb przed TV strzelił, będzie musiał teraz uciekać przed stróżami prawa i wogóle coś w tym stylu, że oszalał albo co... A tak to HAPPY END mamy, do piachu z takim End'em. buuuu :?

heppy end?
wiekszosc mowila
"super zadziwiajacy koniec" wszyscy mysleli ze skonczy sie na zlapaniu mordercy i zakuciu........ ale w ostatnim momencie stwierdzilem ze zabije go zeby nie bylo 2 czesci...

jak to kolega powiedzial "wiekszosc kontynuacji filmow jest do bani" kazda nastepna czesc jest coraz gorcza... a my jako amatorzy nie mamy zamiaru sie z tym bawic.. :> lepiej nagrac cos nowego...
a nie skopac sobie 1 czesc..
macey
Prawie autorytet

::PiotreK:: pisze:no bardzo smieszne jest to jak msciciel wali w dziewczyne palka drewniana przez dosc dlugi okres czasu ;P;P
normalny film by pokazal 2 uderzenia pałka a my nie..... my dalismy kilkanascie , co rozbawia widza... (((((((:
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

Mchm... bo Rexowi żaden teraz nie podskoczy hehehehe!! ;d

Maciek jesteś wyczepisty i ślicznyi i męski i znasz sztuki walki! Jakbym był panią to bym na Ciebie poleciał ;> ; ]]]]]]]

A jak Artur 'walił' (em : P) panienke pałą (-_-" ;d) to spodziewałem się, że krew tryśnie do góry! a tu nic! ech... buuu ;>
Polan
Człowiek czynu

Faktycznie to jedna z tych lepszych scen :) Tylko więcej ran, krwi i wogóle :twisted: na twarzy powinno być ;p
Polan
Człowiek czynu

A z happy end'em to chodziło mi o tą dopisaną historię zakochania Rex'a :D
Władca Smoków

no wlasnie krwi bylo malo bardzo malo a ta co byla to taka troche lipna nieladny kolor miala

a pozatym komisaz dobrze strzela :]
macey
Prawie autorytet

krew i rany to skopalismy bo nie wiedzielismy ze na komputerze doda sie... ale wtedy kamera musi byc nieruchoma...
po za tym charakteryzatorka pani K. si enie spisala:D ale i tak jej dziekujemy :)

krwi bedize.. pelno... kiedy indziej ;))

bober.....pssssssssssss. mozesz mnie podziwiac ale nie az tak ((:
Władca Smoków

fajny jest ten motyw z dzewen jak ta ofiara ucieka lapie sie za dzewo i tak niezdarnie podskakuje a potem msciciel fajnie upada wszystkie upadki sa mistrzowskie :]
macey
Prawie autorytet

bo realne (:
(najczesicej)
Władca Smoków

no co jest nikt wiecej nieogladał tej superprodukcji ????
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

no jakoś nie, ale mam nadzieję że wkrótce to nadrobię :hihi:
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
ODPOWIEDZ