[Poradnik Całowania]

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.

Czy całowałaś się z chłopakiem ???

Tak
17
77%
Nie
5
23%

Liczba głosów: 22

Luki
Młody rozbrykany

Re: [Poradnik Całowania]

Post autor: Luki »

najlepsze u nas było na dyskotece jak koleś ze swoją dziewczyną się całowali, a nauczycielka do nich podeszła i złapała chłopaka za ramie, a ten myślał ze to jakiś natrętny kolega i do niej "spierd**aj głupi ch**u" :D :D :D a nauczycielka takie gały :shock: i wzięła go do dyra :P
wiedz , ze ... albo juz nic ;]]]]
Arielka
Młody aktywny

Post autor: Arielka »

oj widze ze jestescie calusni, chlopcy! Ya calowalam sie kiedys z dziewczyna, ale przyznam sie ze czesciej zdarza mi sie robic to z chlopakami :wink:
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Post autor: PLAGIATT »

hm...... Lesbian ??? hm..... Arielka no co ty :] .....
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

PLAGIATT pisze:hm...... Lesbian ??? hm..... Arielka no co ty :] .....
hmmm.... nie powidziałbym

kiedyś moja koleżanka (z byłej klasy) pwiedziała mi, że jak była mała "trenowała" całowanie z kolezanką 8)
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
S-P-I-N
Młody aktywny

Post autor: S-P-I-N »

Dzięki zespołowi TATU dziewczyny coraz częściej się całują ze sobą, a nie z nami :wink:
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Post autor: PLAGIATT »

no własnie wrr.... Pawel hm..... to my powinismy trenować z chlopakami ble jakie to oblesne wr........ nigdy w zyciu :P....... za zadne skarby :P :!: ja tam wole juz nieumieć :P
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

apropo's TATU to już jest recenzja na naszych stronach
http://www.strefazso9.com/home/hobby.php3 :wink:

a co trenowania chłopak na chłopaku to ja dziękuję :twisted:
Luki
Młody rozbrykany

Post autor: Luki »

qrde, na samą myśl ze miałbym sie całować z jakimś kolesiem z mojej klasy (jeszcze po papierosie) to mi sie zygać cche... bleeeeeeeeeeeeee...... już wolałbym sie wogole nie całować 8)
wiedz , ze ... albo juz nic ;]]]]
ANO
Młody rozbrykany

Post autor: ANO »

ja podziekował, nawet nie przeszło mi przez myśl coś takiego...........
Roshowa
Młody aktywny

Post autor: Roshowa »

bober pisze:no nauczyciele to prawdziwa zmora dyskotek :evil: :lol:
Nauczyciele wogle są zmorą :D Sobie babsztyl od polaka posadził mnie z osobą któa odzywa się raz na dwie godziny, i to szeptem. Help me! Jak ja, gaduła, której hobby to wymyślanie czegoś co mogło by zmarnować chwilkę nudnej lekcjii ma wytrzymać przez godzinkę (czasem dwie), codziennie nie odzywając sie?? Pozatym ... to nie fair :P Raz posadziła mnie z wporząsiu osóbką, ja siem przesiadłam spowrotem do mojej przyjaciółki, i na drugi raz mnie przesadziła babsztylka z prawie niemową :'( Acha i jeszcze jedno :D Nie różowa, dlatego ze uwielbiam ten kolor, albo ejst słodziutkom (blehh!) dolzzarką, tylko dlatego że przez moje roshowe spodnie oztsałam okrzyknięta mianem ... różowej landrynki :D
Catzz Rulzz!
bober
Prawie autorytet

Post autor: bober »

u nas nie...
nauczyciele nie mowia kto z kim ma siedziec :D
ale pamietam w 1 klasie [teraz jestem w 4] byl taki motyw ze na niektorych lekcjach trzeba bylo siedziec w lawakach za numerami z dziennika :| i tez mi sie nudne towarzystwo trafilo :P ale jakos przebolalem ten rok ;) i teraz jest ok siedze z kim mi sie podoba i gadam ile mi sie podoba ;P mam nadzieja ze tak pozostanie :mrgreen:
tylko dlatego że przez moje roshowe spodnie oztsałam okrzyknięta mianem ... różowej landrynki
:lol: :lol: :lol:
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Roshowa
Młody aktywny

Jakby u nas sadzali numerami z dziennika , to by jeszcze gorzej było :P Ehhh, ja bym tam z tzw. Białaską (jest w dzienniku pierwsza, ja druga) nie wytrzymała w ławce .. a z galubą (zboczeniec jeden :P) to już wogle bym wykorkowała :D Ale i tak sie przesiądziemy jak facetce troche przejdzie. Zawsze tak jest. I ja juz dobije swego :P No za to poszerza się grono rysunków z tyłu zeszytu ... jak dalej będzie tak ciekawie na polskim, to ja tam zasnę :D

PS. Tak kolorystycznie lepiej ? :P
Catzz Rulzz!
bober
Prawie autorytet

Roshowa pisze:PS. Tak kolorystycznie lepiej ? :P
jasne :P jest pieknie ;)

wiesz moze i z tym zboczkiem bys wykorkowala ale przynajmniej bys sie tak nie nudzila jak z tym "milczkiem" :lol:
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Roshowa
Młody aktywny

Heheh, naszczęście ciągle ktoś coś do mnie gada więc narazie sie nie nudze. Za to dzisiaj straciłam dwa plusy (wymazuje chamidło :P) za gadanie, i za rysowanie kreski :P No ale najbardziej chamskie jest to że raz mnei przesadziła z takim chłopakiem, któy można powiedzieć że mi się podoba, potem sie wszyscy poprzesiadali na swoje pierwotne miejsca, teraz poprzesadzała inaczej, i tzw. nowy (właściwie to można powiedzieć, że jego to sobie wykrakałam, bo chciałam żeby ktoś fajny do nas doszedł, i na rozpoczęciu doszedł jeden który wyglądał gorzej niż ten zboczek ... więc zawiedziona siedziałam w domq po rozpoczęciu ... a tutaj na drugi dzień doszedł inny gościu, który się mi całkiem spoxik wydał, zreszta sie nie myliłam, bo calkiem miły osobnik z tego nowego :D) siedzi teraz z moją przyjaciółką .. ale jakoś się już z tym pogodziłam :P a tak wogle jest ) 0:02, a ja jutro na osmą i wiersza sie jeszcze na [pamieć musze nauczyć, więc kończę już powolutko psianie posta :P Wiem, wiem, że was zanudzam, ale ja tak juz mam...
Catzz Rulzz!
bober
Prawie autorytet

heh
przynajmniej cos piszesz nie tak jak 80% innych userow ;)

a to z tym wymazywaniem plusow to troche podejrzane jest :|
przecierz tak nie mozna ..... co najwyzej mozna minusa dac ale tego co jest wymazywac nie mozna :roll:
i fajnie ze doszed jakis przystojniacha do twojej klasy :P u mnie nikt nie doszed ... dalej jest 23 osoby :P i to troche malo bo nas juz chcieli z inna klasa polaczyc ale naszczescie jadzia [nasza wychowawczyni] tak zamotala ze do tego nie doszlo :D
ahhh ale musze sie przyznac doszlo troche fajnych panienek w tym roku :) cud miod :mrgreen:
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
ANO
Młody rozbrykany

Post autor: ANO »

Co to wszystko ma do całowania :?: :mrgreen:
wracamy do tematu....
Roshowa
Młody aktywny

Do całowania raczej nie ma nic ... :P Bober życzę ci podwerawania sobie jedenej z tych osobniczek co doszły do ciebie, mi narazie podrywanie nowego jakos idzie :D
Catzz Rulzz!
bober
Prawie autorytet

Roshowa pisze:Do całowania raczej nie ma nic ... :P Bober życzę ci podwerawania sobie jedenej z tych osobniczek co doszły do ciebie, mi narazie podrywanie nowego jakos idzie :D
THX :D
i powodzenia, ale jak sama mowisz ze ci doberz idzie to lepiej sie nie odzywam zeby nie zapeszyc ;P
ano masz racje to taki maly offtopic :P ale troche wspolnego z calowaniem to ma ;P
bo w koncu w szkole tez sie mozna calowac :lol:
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Michux
Młody aktywny

Post autor: Michux »

A w temacie... Czy poruszacie tu jedynie konkretną sytuację całowania usta - usta czy dopuszczacie pewne dewiacje...?
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

bober - nie podrywaj :mrgreen:
ODPOWIEDZ