Muzyka spox :] Dla moich uszu to jak muzyka klasyczna :] ... nieraz słyszałem pare razy muzykę cięższą i gorszą .. a to ponieważ mam różnych kolegów i przeglądy piosenki garaażowej w mieśccie ..a ogólnie nawet fajna, ale w takiej raczj nie gustuje
15 minut to pestka z taką muzą można pare dni przetrzymac i ją nawet polubicc ))
taaaaak.... ja sobie mysle ze 24h/dobe moglbym sluchac gotyku... ah... wzielo mnie na Nightwish.... takie fajne brzmienia... i muzyki i spiewu... ah....
huhuhuhuhu.... tak post wyzej jest sobie napisane "gotyku" a po wiekszym doglebnym zainteresowaniem zespolu dowiedizalem sie ze to power-metal i tak nadal mi sie podoba juz mam duzo z ich muzyki
To jest świetny gatunek! Trzeba mieć do tego talent i jakieś umiejętności, w Polsce każdy debil może zostać hip hopowcem! (bez obrazy dla nich, zdarzają się wyjątki, np. Magik) Jestem tolerancyjna i nie chce obrażać HH (sama tego kiedyś słuchałam), ale mam dosyć pozerów, ubranych wszystkich tak samo pseudo-skate'ów, którzy obnoszą się z tą muzyką to jest po prostu śmieszne! To często tacy, co słuchają HH tylko dlatego, że jest modny, kiedyś słuchali Britney i Golców kiedy byli modni, a teraz mówią, że to ... (wiadomo o co chodzi)Przestańcie pozować!
ja lubię metal, zaczynałam słuchanie mocniejszych brzmień od metalowych, ale teraz rzadziej, bo właściwie słucham wszelkich odmian rocka, a to czy lżejsze czy mocniejsze zalezy od nastoju!
AVE METAL yeah!
Glos poszedl na numer 1 ja osobiscie gustuje w klasykach -
ManowaR, Judas Priest, Iron Maiden + zespoly takie jak Dream Evil Rhapsody calkiem znosne Wzgledem HH jestem tolerancyjny do sluchajacych nic nie mam
Hail and Kill !
Colg...