Ludu pomożcie!
-
- Młody rozbrykany
Re: Ludu pomożcie!
Jesli sie zarecza to przeciez nie musza od razu ustalac daty slubu, prawda? Mysle, ze noszenie pierscionka zareczynowego ma same plusy, patrzac na niego bedziesz sobie przypominac o swoim ukochanym, na pewno trzy razy sie zastanowisz zanim Go zdradzisz, a aby sie rozstac (jezeli w ogole bedziesz chciala to zrobic) nie bedziesz musiala przezywac tych spraw rozwodowych itepe. A jezeli nie znudzi ci sie to i w dalszym ciagu bedziesz go kochac, to mysle ze nie byloby przeciwwskazan, aby sie pobrac.
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów

-
- Młody rozbrykany
no tak ale czy w wieku 16 mozna byc pewnym ze to juz na cale zycie? a poza tym nie rozumiem do czego jest potrzebny papierek? mozna byc ze soba i nie miec slubu a ZWLASZCZA w takim wieku...
"Zmarnowaliśmy świt, a tego nie wybaczy nam żadne niebo" - J Morrison
-
- Młody aktywny
Ludu pomożcie!
WOW naprawde jesteśćie niezłym związkiem skorko tak sie kochacie jedno pytanie kochasz go ??? jak tak to sobie włąsnie odpowiedziałaś bo jeżeli nie to wtedy masz niezły problem
ale czytam że go kochasz wieć spoko nie masz problemu

-
- Młody aktywny
To czy za niego wyjdziesz to zalezy tylko od ciebie, to musi być całkowicie wasza decyzja, ale moim zdaniem powinniście poczekać. Rozumiem, że bardzo się kochacie, ale jeśli to co czujecie jest szczere to nic wam nie przeszkodzi w tym, żeby poczekać, wiem, ze wspaniłą rzeczą jest już być ze soba na zawsze, mieszkać ze sobą, ale sprawdzcie się. Wiem, że powiesz, że jestescie pewni swoich uczuć, ale ja też byłam ze wspaniałym facetem, ale niestety niedawno się rozstalismy, myślelismy tez o wspólnym życiu, mieszkaniu, ale nie wyszlo, chociaż w głebi serduszka mam nadzieję, że jeszcze do siebie wrócimy, bo baaaaaaardzo Go kocham! I naprawdę wiem co to znaczy. Poczekajcie jeszcze troszkę to wam nie zaszkodzi, tym bardziej, że rodzinka jest po waszej stronie... Życzę powodzenia! Jeśli są między wami jakieś sprzeczki to nie bójcie się mówić, wyjaśniajcie wszystko od razu, bo później może być za późno