Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
A wczoraj już prawie burza była, nawet gdzies na horyzoncie się błyskało... ale skonczyło się tylko na dużym wietrze i mlutkich opadach....
A u mnie była taka już porządna burza [wyłączyli prąd, padał dość duży grad, a przez chwile nic nie było widać na odłegłośc paru metrów] a potem fajuśnie ochłodziło i już jest chłodno yeah:)
Yatamanka pisze: JEŚLI PRAGNIESZ POWOLNEJ I MĘCZĄCEJ życie ZAFUNDUJ SOBIE WYCIECZKĘ PO ŁODZI TRAMWAJEM W TAKI UPAŁ JAKI BYŁ DZIŚ
wiem cos o tym wczorajszym dniu - wyladowalem na izbie przyjec w szpitalu i 4 godziny mnie "ratowali" ale niestety udalo im sie i jeszcze troche Was pomecze swoja osoba.
ja na jutro proponuję jakieś -10 stopni a pojutrze od nowa +30 , i będzie wesoło dobija mnie taka huśtawka pogodowa
chociaż faktycznie w tramwaju było dziś duuuużo przyjemniej
a ja teraz chętnie założyłabym kurteczkę i wyszła na spacera, bo jest fajnie tylko że moi znajomi już poszli do parku biegać i nie mam się z kim zabrać... ale jutro Im nie daruję