Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Megan... jesli chodziłaś do Szkoły Muzycznej, to teoretycznie musimy się znać Bo ja do niej chodziłem przez 10 lat
Jakby nie patrzeć, Kutno jest fajniusie
Szkoła muzyczna bleee jaachhh zdalem kiedys wszystkie egzaminy na 5 ale mama nie miala kasy zeby dac w łape i sie nie dostalem nie wiem moze teraz jest inaczej :/ ale mnie sie wtedy smutno zrobilo
Haa i tak na saksofonie umiem grac
Żyć mnie umierać...Miłością sie wspierać :)S.Kaczmarek
hah
wczoraj pociąg relacji Łódź-Gdynia stał przez 1,5h pod Kutnem z powodu zamarznięcia zwrotnicy, dziś natomiast skład Gdynia-Łódź spóźnił się 1,5h, bo... pod Kutnem awarii uległ elektrowóz xD - oczywiście dostąpiłem tej niewątpliwej przyjemności uczestniczenia w urozmaiconych przejazdach.
Ogrzewanie powinno być niezależne od lokomotywy! I nie wspomnę o tym, że pierwszą część podróży powrotnej spędziłem w pierwszej klasie, bo w kilku wagonach było równie 'ciepło' co na zewnątrz :p
heh... przypomniało mi się jak kiedyś (co prawda we wrześniu) miałem jechac na taką wioche z przesiadką, na którą miałem okolo 10 minut chyba. Oczywiście pkp. Ale pierwszy pociąg nie przyjechał, z powodu iż ukradli trakcję, własnie w okolicach Kutna Miał być opozniony o około godzine, a tym czasem ten drugi pociag by zwiał (innego później połaczenia nie było). Cale szceście, drugi pociag czekał na nas ponad godzine aż dojedziemy. Czujecie faze? :PP :PP