Hahaha! Siemanko, nie wytrzymam jak se z was nie zwyje ha!!! Nie czytałem wszystkiego, ale widziałem jakieś uzależnienienia od cókierków miętowych czy coś czy jakieś chipsy...??kurde naprawde wam współczuje hahaha! A harcerstwo i jakieś kultóry zachodnie czy tam wchodnie(nie pamietam już) to chyba hobby nie nałóg...może się mylę hehe <myśli>. Nie no komedii narobiliście troche . Pozdrówka (w szczególności dla nałogowych zjadaczy cókierków miętowych)
@Domino - kultUry
ale kolega miły na dzień dobry ale szczerze nałogiem może być cokolwiek od czego dana osoba jest w jakiś sposób uzależniona (więc nie tylko najczęstsze jak: alkohol, fajki, narkotyki itp), poszukaj w necie definicji Witam na forum
@melOn - zechciała byś mi pomóc pozbyć się mojego stereotypowego myślenia?
Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani...
Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest.
Domino pisze:Hahaha! Siemanko, nie wytrzymam jak se z was nie zwyje ha!!! Nie czytałem wszystkiego, ale widziałem jakieś uzależnienienia od cókierków miętowych czy coś czy jakieś chipsy...??kurde naprawde wam współczuje hahaha! A harcerstwo i jakieś kultóry zachodnie czy tam wchodnie(nie pamietam już) to chyba hobby nie nałóg...może się mylę hehe <myśli>. Nie no komedii narobiliście troche . Pozdrówka (w szczególności dla nałogowych zjadaczy cókierków miętowych)
Eee tam wyjątki ;P po prostu niektóre dziewczyny o tym nie mówią
Domino, za to my "zwyliśmy" z Ciebie. Ile Ty masz lat, żeby takie rzeczy pisać? Nie mówię tu już o ortografii, interpunkcji czy stylistyce, ale zastanów się nad sensem tego co napisałeś. Uzależnić się można od wszystkiego, nie muszą być to tak szkodliwe rzeczy jak papierosy czy alkohol! Jesteś tak ograniczony czy tylko udajesz?
Ostatnio zmieniony 21.12.2006, 01:37 przez =MiLi=, łącznie zmieniany 1 raz.
Od pewnego czasu moim nałogiem jest komputer i to przez niejakiego Wafelka. Głupol wie o co chodzi
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
hmmm uzalezniona... chyba najbardziej od ciszy i spokoju... wewnetrznego.. =)
komp, net...
dobra muzyka ..... nie przezyje bez HH!
chlopak
hmm no co tam jeszcze?...
24.01.2005 - data mojej życie...
28.12.2006 - data mojego urodzenia...
Dziekuje ze dajesz mi nadzieje na lepsze jutro!
a ja jestem uzależniona od kawy, jogi i pomadki o smaku mandarynkowo-waniliowym z kawą... 5 dziennie od kąd skoncyzłam 13 lat:/...joga-trudno sie nie uzaleznic..mmm...a pomadka-ee smaczna i mniej kaloryczna od slodyczy
dominika pisze: pomadki o smaku mandarynkowo-waniliowym
NIvea?;D tez lubie ;D
a poza tym internet, muzyka, smsy, cytaty mysli aforyzmy!, czekolada (biala!;p), sudoku, kakuro, soki wieloowocowe i kubusie, kaszka smakija ;p mniam!, herbatki smakowe ;D, pestki.. ;p, cukierki sezamkowe;D ... no bez tego wszystkiego nie moge zyc ;p i jeszcze pare rzeczy sie znajdzie.. ;p nie moge tez np zyc bez ludzi uwielbiam jak sa blisko a w akademiku to raczej nie jest trudne;D hihi
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
nałogowo wcinam nudle knorra, stalem sie wirtuozem smaków nudlowych, tworze nawet wlasne nie ma to jak zycie studenckie ;D Nic tylko zalej zjedz zapomnij