root pisze:
koleś, jeżeli ty chcesz w taki oto sposób zapraszać ludzi to daruj sobie -- strata czasu. a tak jeszcze na marginesie to : "porzałujesz" chyba, przez "ż", nie wiem nie chce mi się lookać do słownika ;>
---
odnośnie irc'a tak jak już ktoś wspomniał : uważaj, bo nogi stracisz ..
odnośnie czatów : nie licz na rewelacje.
Sluchaj KOLES jak twoja inteligencja zatrzymala sie w czasach kamienia lupanego (nie twierdze tego

) to nie dziwie sie ze piszesz takie bzdury. Co inteligentniejsza osoba wie, ze tekst zachecajacy do wejscia ma napisac sama. No chyba ze nie potrafi to poprosi i sie da jej na tacy.
Odnosnie irc'a to powiem tak. Na trzech kanalach bylem opem, na zadnym nie mialem bana, a ludzi sporo napedzalem na kanal i to nie tylko polakow, lecz z zagranicy. Wiec daruj se takie uwagi.
Odnosnie czatow - to moze masz racje choc nie do konca.
Obecnie nie wchodze na czaty, ani na irc'a gdyz znudzilo mnie to
Wszystko da sie zrobic wystarczy chciec.
Tak przy okazji ja tu sie nie zajmuje "naganianiem" ludzi na forum.
Dobra teraz mam taki maly pomysl. Oczywiscie krytyka mile widziana
Chodzi mi o to ze mozna by stworzyc dzial i nazwac go np. "Reklama".
Jak sama nazwa mowi mozna by bylo tam zamieszczac swoje reklamy stron, forum czy czego tam. W zamian osoba ktora umiescila by tam swoja reklame zobowiazana byla by do wstawienia na swojej stronce banera Strefyzso9.com . Co wy na to

"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"