Piqs - X pisze:Ja wymienie swój Blind Guardian
A czemoo ?
Bo lubę fantasy, a ten zespół własnie do Tolkiena i Sapkowskiego mi nazwiązuje dużo .. ogólnie za rytm, glos, giitarki ....... itp itd .........
tjaaaaaaa... nawet ja sie o tym przekonalem i zespol bardzo mi sie podoba przez brzmiania idze wyczuc ten klimat fantazy ;>;] i wogole jest gites
Moim ulubionym zespolem jest i pozostanie Acid Drinkers. Oni z kazda nowa plyta potrafia nas - fanow - zaskoczyc... ich sposob grania jest boski... mhrr...
Zawsze jedno mi przychodzi do glowy : X-Dream. Grupa ktora zaczynala jako duet typowego Techno (przypominam ze Techno to nie to co leci w telewziji) by potem oddac sie szalenstwu Goa - Trance'u a nastepnie zmienic ten gatunek nieodwracalnie w kierunku minimalizmu (tworzac nowy nurt) by jeszcze pozniej dokonac fuzji ciezkiego bezkompromisowego Techno z psychodelicznym transowym graniem... dla mnie bomba. Malo jest grup na swiecie, ktore tak zmienialy oblicze granej przez siebie muzyki i powodowaly ze wielu artystow "przejrzalo na oczy" ze jeszcze mozna cos wymyslic.
Jesli boisz sie ze do niczego w zyciu nie dojdziesz zawsze mozesz zrobic z siebie idiote.
Hm jak dla mnie to nie ma zespołu ulubionego, jest za to taki który podziwiam i do którego twórczości często wracam mowa tutaj o irlandzkiej grupie U2. Za co? bo śpiewają (w większości przypadków) nie o tym co jest popularne: seks, uroda, dragi itd ale o tym co jest ważne zarówno dla nich jak i dla mnie i pewnie dla nie jednego z nas: tematy wiary a właściwie poszukiwania jej oraz miłości.
Obecnie - WWO Kiedyś - K44 (tylko pierwsza płyta, gdy nagrywał z nim ś.p. Magik... a Dab i Joka to skurwiele... "sa nowiny... skurwysyny..." ) Zespół już nie istniejący - PFK
" To nie jest tak, że uważamy się za najlepszy zespół na świecie. Sądzimy tylko, że jesteśmy o wiele lepsi niż Numer Drugi, kimkolwiek by on nie był. "
ooojj to się nieźle wyłamię, zespól to nie jest ale uwielbiam Norah Jones. Jej płyta "Come away with me" jest odpowiednia chyba w kazdym moim nastroju.
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera" W.Grzeszczyk
'muj' piszemy przez 'ó' ;P
nom RHCP, fajna sprawa, niektore kawalki sa loox...
ale ostatnio podoba mi sie P.O.D. moze nie kazdy jeden utwor ale czesc jest pierwsza klasa
BTW: caps off !
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
The Human - qwa !!! wywalil bym tego posta ale sie zdeka zbulwersowalem wiec go zostawie nie wywalaj tak postow bo teraz wyglada jak bym pisal do siebie
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.