Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
hehe No to może 1 człek więcej wejdzie! Zawsze coś
A teraz do tematu:
Można zrobic tak we flashu... Co wy na to?? Baner z wbudowanym przekazem podprogowym
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
o kurde nie myslałem o sobie
Ale ogólne zarysy mogłyby wyglądąć tak: http://motosporty.breezeland.com/a/podprogowy.gif KLIK!
Zwolniłem troszke przekaz abyście mogli przeczytac hehe
aha zrobiłem w gifie
Gdy by mi się jeszcze ta strona chciała załadować!?
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
No teraz widziałam. Szczerze mówiąc chciałabym dokładnie poznać metodę działania tego chwytu?! Kto mógł na coś takie wpaść??
Nie wiem. Może. Ale to naprawde trzeba mieć niezły łeb żeby coś takiego wymyślić!!!