Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
w sumie nie jestem w temacie od poczatku, bo mi sie nie chce czytac :) ale moze mi tez cos kupicie ?????
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
hehe Polan....nie przesadzajmy
Moge sie zrzucic....a ile trza sie dolozyc ??
eee nie zgadzam sie totalnie czerwone majtki nic nie znacza chyba jakbym poszperał w szafce z bielizną to bym jakieś nawet znalazł :PPP no może perfidnie one nie są czerwone ale ciemna czerwien to jest Majtki to majtki i tyle nie wazny kolor no może różowych bym nie założył
Piqs - X pisze:Dupa inne, te co Piotrek pokazał są moje wyśnione *_* .. TO kto mi obiecywał ? .. Anusia ? : ) .. ^________________________________________^
Tak, tak, oczywiście że Anusia obiecała i kiedyś kupię
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
no nareszcie jakaś kaska normalnie nikt się jakoś nie kwapi a jak każdy da po ziku to będzie śliczna parka czerrrwoniutkich gatków
co może mam konto założyć??:>
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.