Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Marcino pisze:hmm większość z nas raczej chyba nie goli się pod pachami czy jeszcze gdzieś tam kiedyś gadaliśmy z kumplami na ten temat i jakoś chłopaki nie są zwolennikami takiego zabiegu uważa się to za delikatnie mówiąc nie męskie co do higieny to dobre dezodoranty np w sztyfcie załatwiają sprawę
To ja chyba zyje na innej planecie! ! ! wiekszosc moich qmpli goli sobie "miejsce intymne" a prawie wszyscy gola sie pod pachami.
Marcino za kilka lat tez bedziesz sobie golil jajka, bo Ci dziewczyba powie, ze nie lubi wyciagac wlosow z zębów
Nie na temat, ale na temat Bravo, itp.:
Ja mam taką teorię i wiem, że nie jestem odosobniona, bo już kilka osób okazało się uważa tak samo, że! Że początkowo ci redaktorzy samy wymyślali tak głupie problemy i jeszcze głupsze odpowiedzi na nie. Młodzież (dzieci) podchwyciła to, wcieliła w swoje życie, itd., zaczęła się reakcja łańcuchowa i tak to dalej idzie, a biznes się napędza... Rety. :\
Na temat:
Mój przyjaciel sam wyznał mi szczerze, że on się nie goli nigdzie, nawet zarostu, bo:
a) piecze, swędzi, boli czy coś (w miejscach intymnych);
b) włosy odrastają i potem są nieprzyjemnie twarde, kłujące, itd. (chociażby na twarzy).
Popieram!
Ostatnio widziałem kobietę z wąsami... i powiem Wam, że patrzyłem, gdzie jest najbliższa toaleta... Bleee
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
na temat BRAVO:
pare ładnych lat temu zostal wytoczony Bravo proces o to, ze listy w nim publikowane byly pisane przez redakcje. Wina zostala udowodniona i BRAVO przegralo sprawe. teraz podobno sa to prawdziwe listy... podobno
b) włosy odrastają i potem są nieprzyjemnie twarde, kłujące, itd. (chociażby na twarzy).
Popieram!
no tak ale to Jest naturalne, nie ma faceta który by się nie golił a jak się goli to zarost coraz twardszy, No te słowa " nie ma" są do facetów którzy nia mają brodek
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
Z częścią się zgadzam bo golenie takich miejsc jest "nie męskie"
Niektórzy mówią na takie osoby "pedałki" i ja sie do tego dołączam!
A wogóle to i tak jak się raz ogolisz będziesz sie musiał golić non stop
bo w przeciwnym wypadku zarośniesz>
Rzeczy niemorzliwe załatwiam od ręki, a cuda w terminie do trzech dni.
wlosy pod pachami sa oblesne
zwlaszcza gdy sa takie szare, dlugie, i jest ich mnostwo
latem, na nieogolonych facetow w podkoszulkach to po prostu patrzec nie moge
bleee
az chce sie wymiotowac
to samo z wlosami w miejscach intymnych
wyobrazcie sobie sytuacje: rozochocony chlopak zdejmuje bielizne, dziewczyna patrzy na "dzungle" po czym wybucha histerycznym smiechem
Chłopak ogolony czy nie?? Pytanie oczywiście do pań
No nie chodzi mi tutaj o golenie zarostu na twarzy , bo to chyba wydaje mi sie oczywiste. Chodzi mi tutaj o golenie włosów łonowych, czy to dla płci pięknej nie wygląda mało estetycznie i nieprzyjemnie? No i jeśli miały byście wybierać to czy wolałybyście chłopaka który jest "ogolony", troche przycięty czy może żeby nic nie ruszał i wyglądało to jak palma rosnąca w dżumgli?
Golenie się pod pachami pomaga. Łatwiej zachować higienę. Ale po co od razu golić sobie przyrodzenie? Lepiej po prostu ostrzyc Przynajmniej jakoś to wtedy wygląda i nie szczypie :]
A do tych co mówią, że golenie się jest pedalskie- zobaczymy co powiecie za kilka(naście? ) lat gdy włosy będą wam wychodziły z gaci i drapały po nogach i codziennie będzie wywalać ich po pół kilo z majtek
Ja uważam że chłopacy powinni się golić jeżeli mają naprawde duzo włosów... przecież ja nie mogę patrzeć jak jakiś chłopak w podkoszulku podniesie rękę a tam dżungla czarnych włosów długości 5 cm blee ...
Hm..ja mog e dodac ze dla niektorych facetow te wlosy to synonim ich meskosci, za cholere nie dadza ich sobie ogolic..nie pozbeda sie swojej meskosci .. moze i stereotyp , ale trwaly